۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۱
کد خبر: ۷۷۳۶۵۸
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی تاکید کرد؛

لزوم نهادینه سازی سیستماتیک «سلامت معنوی اسلامی» در جامعه

لزوم نهادینه سازی سیستماتیک «سلامت معنوی اسلامی» در جامعه
معتمدی با اشاره به ضرورت نهادینه سازی سلامت معنوی در جامعه ابراز کرد: باید مفهوم سلامت معنوی به صورت سیستماتیک در کشور نهادینه شده و به گونه ای مستمر و ثابت در جامعه، اجرایی شود تا این طرح با تغییر دولت ها، تغییر پیدا نکرده و ثابت باقی بماند.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه‌ طباطبائی در اختتامیه نهمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی که بعداز ظهر امروز در سالن همایش غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شدبا اشاره به لزوم نهادینه سازی سلامت معنوی اسلامی در آموزش و پرورش و در نظر گرفتن دوره های تحصیلی در این زمینه اظهار داشت: برای تحقق سلامت معنوی اسلامی باید شاخصه های سلامت معنوی برای دوره های تحصیلی افراد مشخص شود تا با رویکرد تحولی اقدامات لازم در این زمینه در جامعه اسلامی شکل گیرد.

وی افزود: حالاتی مثل احساس پوچی، ظلم و حس، اسرار بر گناه حالت هایی است که می توان با سلامت معنوی اسلامی و تعلیم مطالب وحیانی برای افراد، جلوی شکل گیری این حالات در افراد را گرفته و مانع از افتادن افراد به منجلاب و گناهان و نابودی شد.

رئیس دانشگاه علامه‌ طباطبائی با اشاره به این که تاثیر سلامت معنوی در افراد با توجه به مراتب نزدیکی آنان با خداوند، مختلف و متفاوت است بیان داشت: سلامت معنوی در افراد، دارای سطوح مختلفی است که با توجه به رتبه و میزان ارتباط معنوی انسان ها با خداوند، میزان سلامتی افراد نیز مختلف و متفاوت خواهد شد.

وی تاکید کرد: باید آموزش های معنوی به میزان سطح تحولی افراد بوده و در جامعه اسلامی فضای اسلامی را برای تربیت بهتر افراد فراهم کرد.

معتمدی، تربیت معنوی را در واقع نوعی زمینه سازی برای تحول و سلامت معنوی و جسمی عنوان کرد که نباید از اهمیت تاثیرگذاری فضای معنوی بر روی افراد در دوران کودکی غفلت شود.

رئیس دانشگاه علامه‌ طباطبائی با اشاره به لزوم توجه به شاخص های سلامت معنوی در دوره های تحصیلی افراد تاکید کرد: شاخص های معنوی نسبت به دوره های تحصیلی افراد مختلف است که آرامش، عشق و علاقه، احساس امنیت، همدلی، لذت و شادی از جمله شاخص هایی است که باید در سطح تحولی افراد مورد توجه قرار گیرد.

معتمدی بر ضرورت نهادینه سازی سلامت معنوی در جامعه تاکید و ابراز کرد: باید مفهوم سلامت معنوی به صورت سیستماتیک در کشور نهادینه شده و به گونه ای مستمر و ثابت در جامعه، اجرایی شود تا این طرح با تغییر دولت ها، تغییر پیدا نکرده و ثابت باقی بماند.

 

ارسال نظرات