معاون فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان:
طلاب در مقابله با تهاجم فرهنگی و رسانهای غرب خیزش کنند
خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی وتبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، با اشاره به روشهای توریج فرهنگ غربی در داخل کشور گفت: طلاب در مقابله با این حرکتها خیزشهای هنری و فرهنگی داشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام محمد قطبی، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، روز گذشته در نشست هماندیشی طلاب هنرمند اصفهان، ترویج فساد و فحشا در کشور، گسترش خرافات، رواج شبهات فکری و عقیدتی، تشویق مردم به سبک و مدل زندگی غربی، مدگرایی بر اساس مبانی غربی و متزلزل ساختن پایه های خانواده را بسترهای موفقیت دشمن در جنگ نرم دانست و افزود: یکی از روشهای ترویج الگوهای غربی القای این سبک ها از راه اسباب بازی به کودکان است.
وی ساخت عروسک باربی و ترویج استفاده از نمادهای این عروسک در سطح جهان را یکی از شگردهای دشمن در برخورد با کودکان عنوان کرد و ابراز داشت: در سال 87 بیش از هفده میلیون عکس از باربی بر روی اجناس مختلف مورد استفاده کودکان در سطح کشور توزیع شده است.
حجت الاسلام قطبی استفاده ناصحیح از تلفن همراه را از دیگر معضلات فرهنگی دانست و اظهار داشت: تلفن همراه و استفاده های آن با توجه به همه خوبیهای که دارد، متأسفانه زندگی خصوصی افراد را به منظر عموم کشاند و زمینه بسیاری از پرده دریهای و بیقیدیهای را فراهم کرد.
وی حرکت دشمن در زمینه ترویج عرفانهای نوظهور را مدنظر قرار داد و ادامه داد: شبکه هایی شناسایی شده اند که با چاپ ششصد عنوان کتاب به صورت سازمان یافته، این نوع از عرفانها را دراخل کشور گسترش میدادند.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تأسیس فروشگاههای خوراکی و پوشاکی همچون سیتی سنترها را از دیگر روشهای کشاندن مردم به سبک زندگی غربی دانست و ابراز داشت: مسؤلان باید در مقابل ورود این مسائل هوشیار باشند.
وی بیان داشت: طلاب باید با بهرهگیری از منابع و معارف حوزوی، در مقابله فرهنگی و هنری با این معظلات، خیزش داشته باشند.
حجت الاسلام قطبی فناوری های هویتساز را روشهای نوین تبلیغات دینی عنوان کرد و ادامه داد: در این فناوریهای با تقسیم روشهای مختلف تبلیغات دینی به تبلیغ شفاهی، مکتوب، تجسمی، نمایشی، آیینی، رسانهای، سیرهای، ادبی، هندسی، فرایندی، هیجانی و سازمانی، برنامه ریزی برای برخورد با شیوه های تهاجم فرهنگی دشمن و ترویج هویت ملی و اسلامی در دستور کار قرار میگیرد.
وی توجه طلاب و فضلای حوزههای علمیه به برطرف کردن اشکلات قالبی و محتوایی ان را زمینه جلوگیری از سوء استفادهها و زیاد شدن انحرفات در این بخش دانست و ابراز داشت: توجه به ادبیات به عنوان پایه و اساس سایر هنرها، نقش بسزایی در سالم سازی و معناداری فعالیت های هنری ما دارد.
معاون فرهنگی وتبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان توجه به هنرهای هندسی و استفاده از نماد را از دیگر محورها در تبلیغات دینی دانست و ابراز داشت: یافتن سبک زندگی و معماری شهری، شیوه پوشش و مد، شیوه تفریح و گذراندن اوقات فراغت، شیوه تعلیم و تربیت، برندها و روشهای اقتصادی، خوراک و تغذیه، وسایل زندگی و ارتباطات بین فردی، از لابهلای آیات و روایات، وظیفه طلاب است که گسترش آن می تواند جامعه ما را متحول کند. /965/پ202/س
ارسال نظرات