۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۸
کد خبر: ۷۷۷۷۲۳

دعوت مدیر حوزه بناب از مردم برای حضور حماسی در راهپیمایی روز قدس

دعوت مدیر حوزه بناب از مردم برای حضور حماسی در راهپیمایی روز قدس
استاد برجسته اخلاق حوزه های علمیه آذربایجان شرقی با صدور پیامی به مناسبت روز جهانی قدس از تمام اقشار و آحاد مختلف مردم سراسر استان دعوت به حضور حماسی و پرشور کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از تبریز، در پیام آیت الله عبدالمجید بنابی تولیت حوزه های علمیه بناب و استاد برجسته اخلاق به مناسبت فرارسیدن ایام الله روز جهانی قدس آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یوم نبطش البطشة الکبری انّا منتقمون 

روزى كه ما با قدرتى سخت انتقام خواهيم گرفت، چرا که ما انتقام گیرنده ایم. (دخان، آیه ۱۶)

مردم مسلمان، خواهران و برادران آزاده، همشهریان مومن و مقاوم شهرستان بناب!

روز قدس، یادگار دیرین امام خمینی «رضوان الله علیه» همواره معیاری برای سنجش انسانیت در جهان  و ندای بلند آزادگی و  ظلم ستیزی  و فریاد خفته ی مسلمانان و آزادگان جهان بر سر خونخواران و ددمنشان تاریخ و راهپیمایی روز قدس، نماد مقاومت و بیداری وجدان انسان هایی است که فراتر از مرزهای سیاسی و جغرافیایی انزجار خود را از رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایت کار و تمامی اذنابشان فریاد زده و از ملت مظلوم و آزاده ای حمایت می کنند که با عزمی راسخ فریاد هیهات منا الذله سر داده و ذات پلید قلدران عالم را نمایان کردند.

از این رو با گرامی داشت یاد تمامی شهدای راه مبارزه با اشغالگری قدس شریف، از تمامی مردم مومن، روزه دار و آزادی خواه شهرستان بناب دعوت می کنم امسال که حیوان صفتان تاریخ بیش از پیش خون کودکان و مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین را بر زمین ریخته و بر جنایات خود افزوده اند، به حکم تکلیف دینی و انسانی و به پیروی از رهبر حکیم انقلاب با حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس،بار دیگر حمایت قاطع و همه جانبه خود را از آرمان فلسطین به نمایش بگذرند به جهانیان ثابت کنند که فرهنگ و هنر این سرزمین، همیشه در صف اول دفاع از ارزش‌های انسانی و کرامت بشری حاضر است.

باشد که قدم های ظالم کش شما زمینه ساز فرج آقا و صاحبمان حضرت ولی عصر «ارواحنا فداه» باشد.

عبدالمجید باقری بنابی - مدیر حوزه‌های علمیه منطقه بناب

ارسال نظرات