۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۷
کد خبر: ۷۷۸۲۵
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران:

گردشگری فرهنگی با جدیت در کشور پی‌گیری شود

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: هر چه به سوی جلو حرکت می کنیم، گردشگری در جهان به گردشگری فرهنگی و تحقیقی گرایش پیدا می‌کند.
مسجد


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، بلخاری، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، روز گذشته در همایش گردشگری دینی و راهکار حضور مؤثر گردشگران و زائران غیر ایرانی در حرم رضوی‌ که در تالار اجتماعات بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار داشت: نباید به بحث گردشگری دینی از نظر اقتصادی نگریست، البته این سخن به این معنا نیست که باید از منافعی که از این طریق نصیب کشور می شود، چشم پوشی کنیم.

وی با اشاره به این‌که کشورهای مسلمان نه در سرمایه خود را شناخته اند و نه برنامه ریزی درستی را در بحث گردشگری دینی انجام داده اند، یادآور شد: با وجود این که هفتاد درصد تاریخ تمدن جهان در کشورهای اسلامی شکل گرفته است؛ اما از 162 میلیارد درآمد گردشگری در سال 2005 تنها 38 میلیارد دلار به کشورهای اسلامی اختصاص دارد.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: هر چه به سوی جلو حرکت می کنیم گردشگری در جهان به گردشگری فرهنگی و تحقیقی گرایش پیدا می‌کند که در این بخش باید تمهیدات ویژه ای از سوی مسؤولان اندیشیده شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با تأکید بر این‌که شناساندن حقیقت شیعه وظیفه ما است، تصریح کرد: عظیم‌ترین و دقیق‌ترین مناظره‌ها در مشهد رخ داده و مشهد ‌می‌تواند از مراکزی باشد که مرکزیت شناسایی حقیقت شیعه را به عهده گیرد.

با بیان این‌که گردشگران سعی می کنند آداب فرهنگی کشورهای میزبان را رعایت کنند، اظهار کرد: هنگامی که گردشگران روح تعبد مؤمنان را می بینند تحت تأثیر قرار می گیرند؛ از این رو باید مراقب بود چالش ها مانع دریافت و تبیین راهکارها نشود.

بلخاری تأکید کرد: باید توجه داشت نمی توانیم به هر قیمتی توریسم را در کشورمان بپذیریم./934/پ202/س

ارسال نظرات