۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
کد خبر: ۷۸۱۳۵۸

ترک فعل بانک مرکزی در حال رسیدگی است

ترک فعل بانک مرکزی در حال رسیدگی است
پرونده ترک فعل بانک مرکزی در انجام وظایف قانونی خود درباره عملکرد یک بانک خصوصی ناتراز در دادسرای دیوان محاسبات کشور در حال رسیدگی است.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری رسا، پرونده ترک فعل بانک مرکزی در انجام وظایف قانونی خود درباره عملکرد یک بانک خصوصی ناتراز در دادسرای دیوان محاسبات کشور در حال رسیدگی است.

این بانک ضوابط ناظر بر حدود تسهیلات و تعهدات کلان، تسهیلات اشخاص مرتبط و سرمایه‌گذاری‌ها را رعایت نکرده و بر اساس صورت‌های مالی منتهی به آذر ۱۴۰۳، با ثبت ۴۲۶ هزار میلیاردتومان زیان انباشته و نسبت کفایت سرمایه منفی ۳۶۰، در وضعیت نامناسب قرار دارد.

نبود برخورد مؤثر بانک مرکزی با این بانک طی سنوات اخیر، منجر به افزایش ناترازی و ثبت اضافه‌برداشت بالغ بر ۲۲۸ هزار میلیاردتومان تا پایان اسفند ۱۴۰۳ شده‌است. ترک‌فعل بانک مرکزی پیش‌تر احراز و به دادسرای دیوان ارجاع شده‌بود.

عدم اصلاح رویه فعلی در خصوص این بانک و سایر مصادیق مشابه، موجب بی‌ثباتی مالی، تشدید نقدینگی و آسیب به تولید خواهد شد

ارسال نظرات