۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۷۸۳۵۶۱
همزمان با ایام دهه ولایت و امامت برگزار می‌شود؛

تلبس ۶۰نفر از طلاب حوزه علمیه خوزستان به لباس مقدس روحانیت

تلبس ۶۰نفر از طلاب حوزه علمیه خوزستان به لباس مقدس روحانیت
خوزستان- کارشناس تهذیب حوزه علمیه خوزستان گفت:همزمان با دهه ولایت و در آستانه عید سعید غدیر خم، ۶۰ نفر از طلاب حوزه علمیه خوزستان به لباس مقدس روحانیت ملبس می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام منصوری، کارشناس تهذیب حوزه علمیه خوزستان گفت: همزمان با دهه ولایت و در آستانه عید سعید غدیر خم، ۶۰ نفر از طلاب حوزه علمیه خوزستان به لباس مقدس روحانیت ملبس می‌شوند. این طلاب از مدرسه امیرالمومنین اهواز، مهدیه امیدیه، امام هادی اهواز،- امام صادق آبادان، علی ابن ابیطالب اهواز، فاطمیون اهواز، علی بن ابیطالب ایذه، امام موسی بن جعفر بهبهان، از استان کهگلویه بویراحمد، امام مهدی زرگان،امام خامنه ای اهواز، الغدیر اهواز، دارالعلم آیت الله بهبهانی اهواز، آل طیب اهواز، حضرت ولیعصر اهواز و امام خمینی اهواز هستند.

وی افزود: این مراسم معنوی با هدف تعمیق هویت طلبگی، ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری و تعهد اجتماعی در طلاب و با مشارکت مدارس علمیه، خانواده‌ها و مردم مؤمن استان برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام منصوری با اشاره به برگزاری این برنامه در چهار نقطه شهر اهواز اظهار داشت: «برای تمرکز زدایی و افزایش حضور مردمی، برنامه تلبس در چهار مدرسه علمیه شاخص اهواز برگزار می‌شود که شامل مدارس امام خمینی(ره)، مدرسه امیرالمومنین علیه السلام شهرستان کارون در حسینیه سجادیه این شهرستان ، مدرسه علمیه فاطمیون و مدرسه علمیه الغدیر است.»

مراسم شب اول-روز چهارشنبه 21خرداد:حسینیه سجادیه شهرستان کارون

مراسم شب دوم-روز پنجشنبه22خرداد-مسجد امام خمینی کیان آباد

مراسم شب سوم-23خرداد-مدرسه الغدیر

مراسم چهارم-روز عید غدیر24خرداد-مدرسه امام خمینی اهواز

وی ادامه داد: «هر یک از این مراسم‌ها با حضور اساتید، شخصیت‌های علمی، خانواده طلاب و اقشار مختلف مردم برگزار خواهد شد و ضمن ادای سوگند طلبگی، طلاب رسماً لباس روحانیت را بر تن خواهند کرد واین طلاب به دست نماینده ولی فقیه در استان حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد، آیت الله موسوی جزایری عضو مجلس خبرگان رهبری ملبس به لباس مقدس روحانیت می شوند.

کارشناس تهذیب حوزه علمیه خوزستان با تأکید بر جایگاه معنوی و اجتماعی لباس روحانیت گفت: «لباس روحانیت صرفاً یک پوشش نیست، بلکه نماد مسئولیت، دانش، تقوا و خدمت بی‌منت به مردم است و هر طلبه‌ای که این لباس را بر تن می‌کند، باید نسبت به عهد خود با خدا، دین و مردم آگاه باشد.»

وی افزود: «در این برنامه، پیش از آیین تلبس، نشست‌های اخلاقی و معرفتی با موضوع وظایف روحانیت برگزار می‌شود تا طلاب با بصیرت بیشتری قدم در این مسیر مقدس بگذارند.»

حجت‌الاسلام منصوری در پایان خاطرنشان کرد: «آیین تلبس، پایان یک مرحله و آغاز یک مسیر جدی در مسیر تبلیغ، تهذیب و خدمت به مردم است. امیدواریم این طلاب جوان با استعانت از قرآن، عترت و هدایت اساتید اخلاق، پرچمداران واقعی دین در زمانه خود باشند.»

ارسال نظرات