۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
کد خبر: ۷۸۴۰۴۲

«مرگ بر اسرائیل»، شعار محوری «جشنواره مردمی سادات محلّه‌ی ما» شد

«مرگ بر اسرائیل»، شعار محوری «جشنواره مردمی سادات محلّه‌ی ما» شد
گروه تبلیغی جهادی شهید محمدرضا شفیعی، «سومین جشنواره مردمی سادات محلّه ما» را به یاد شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی، در محله‌های قم برپا کرد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام احمد قادری مدیر گروه تبلیغی جهادی شهید محمدرضا شفیعی در گفتگویی گفت: همزمان با عید بزرگ غدیر خم، به همّت طلاب و مبلّغین این گروه تبلیغی جهادی، «سومین جشنواره مردمی سادات محلّه ما» در ۸ محلّه شهر مقدّس قم، برگزار شد.

وی به بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در یکی از دیدار‌های ایشان با اقشار مختلف مردم که به مناسبت عید غدیر فرمودند: «اینکه مردم عزیزِ ما، این عید شریف را به شکل مردمی برگزار می‌کنند، در خیابان‌ها، در مسیرهای طولانی برای عید غدیر جشن می‌گیرند، صمیمانه تشکّر می‌کنم؛ ابتکار مردمیِ بسیار خوبی است» اشاره کرد و افزود: ابتدا قرار بود «سومین جشنواره مردمی سادات محلّه ما» در فضایی شاد، همراه با شادمانی و شعفِ ناشی از عید برگزار شود؛ اما با شروع حملات ظالمانه و دیوانه‌وارِ رژیم منحوس اسرائیلی در به خاک و خون کشیدن فرماندهان، دانشمندان، زنان، کودکان و غیرنظامیان و البته پاسخ‌هایِ موشکی سپاه مقتدر و ارتش غیور جمهوری اسلامی ایران، حال و هوای این جشن‌ها، تغییری اساسی پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره همانند جشن کیلومتری تهران و سایر جشن‌های کشور، با شعار «ایران، ذوالفقار علی علیه‌السلام» برگزار شد، گفت: فضای حاکم بر جشن‌های غدیر امسال، فضایی حماسی و آکنده به غرور و غیرت ایرانی بود که به یاد شهدای حملات رژیم ظالم صهیونیستی (شهدای‌ غدیر) خصوصاََ: سردار سرلشکر شهید محمد باقری، سردار سرلشکر شهید غلامعلی رشید، سردار سرلشکر شهید حسین سلامی و سردار سرلشکر شهید امیرعلی حاجی‌زاده، برپا شد.

مدیر گروه تبلیغی جهادی شهید محمدرضا شفیعی با تأکید بر حضور و مشارکت خیلی خوب مردم، در جشن‌های عید غدیر امسال‌، اظهار کرد: بحمدالله «سومین جشنواره مردمی سادات محلّه ما» در محله‌های: نیروگاه، شهدای هفتم تیر، بنیاد، شهرک شهید زین‌الدین، پردیسان، شهرقائم و ... با بخش‌های مختلفی چون: سخنرانی، مدیحه‌سرایی، اجرای گروه سرود، اجرای مسابقات حضوری، پخش اسکناس نو توسط سادات محل، برپایی ایستگاه صلواتی جهت توزیع شربت و شیرینی، اطعام و ... بدون هیچ مشکلی برگزار شد.

ارسال نظرات