حوزه خواهران با تقدیم ۴ شهیده دِین خود را به نظام و انقلاب اسلامی ادا کرد

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزههای علمیه خواهران در دیدار با خانوادههای شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و وابسته به حوزههای علمیه خواهران، ضمن تفسیر آیه ۵۵ سوره نور اظهار کرد: خداوند در آیه ۵۵ سوره نور قرآن کریم میفرماید؛ «وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضَیٰ لَهُمْ وَلَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا یَعْبُدُونَنِی لَا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئًا وَمَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِکَ فَأُولَٰئِکَ هُمُ الْفَاسِقُونَ، خداوند به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام دادهاند وعده میدهد که قطعاً آنان را حکمران روی زمین خواهد کرد، همان گونه که به پیشینیان آنها خلافت روی زمین را بخشید و دین و آیینی را که برای آنان پسندیده، پابرجا و ریشهدار خواهد ساخت و ترسشان را به امنیّت و آرامش مبدّل میکند، آنچنان که تنها مرا می پرستند و چیزی را شریک من نخواهند ساخت و کسانی که پس از آن کافر شوند، آنها فاسقانند.» اگر به دو عنصر «ایمان و عمل صالح» مقید شویم، خداوند زمین و زمان را در اختیار ما قرار میدهد و اگر ما خواهان استقرار دین الهی و امنیت هستیم و قصد داریم به درجه ارْتَضَیٰ لَهُمْ برسیم، باید نسبت به دو عنصر مطرح شده اهتمام داشته باشیم.
وی افزود: یادگاران، نزدیکان و خانوادههای شهدا در واقع «مستخلفین» کسانی هستند که جانشان را در راه خداوند فدا کردهاند که طبق وعده الهی وارثان حقیقی زمین قرار خواهند گرفت، وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکرِ أَنَّ الْأَرْضَ یرِثُهَا عِبَادِی الصَّالِحُونَ.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل گفت: از آغاز خلقت آدم و نسل اولین موجودات، تقابل میان حق و باطل و ایمان و کفر مطرح بوده است، در قصه کربلا نیز این تقابل رقم خورد اما تمام نشد بلکه خط جدیدی از تقابل کفر و اسلام با فعالیت جدید حضرت زینب(س) در کوفه و شام رقم خورد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: بخش عظیمی از نهضت تقابل میان کفر و اسلامی که در کربلا آغاز شد، برعهده خواهران و بانوان بود، حضرت زینب و امالبنین(سلام علیهما) جز اولین کسانی بودند که با مراثی این نهضت و خط را پویا نگاه داشتند و منجر به پیروزی دولت اسلام شدند.
وی عنوان کرد: خون و حرکت امام حسین(ع) با این حرکت انقلابی زنان مجاهد بهویژه حضرت زینب(س) تمام مسیر و فرهنگی که خلفای بنیامیه ساخته بودند را شست و نابود کرد.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل مطرح کرد: آنچه که امروز همه ما به عنوان وارثان شهید در پی آن هستیم حمایت از آن مظلومانی در غزه است که در برابر هیچیک از جنایات و ستم صهیونیستها در امان نیستند، حتی اروپاییها به خونخواهی از مردم مظلوم غزه بهپا میخیزند.
وی افزود: آنچه که امروز از بانوان و خواهران مورد توقع است، اول پیروی از راه و روش بانوان مجاهد مسلمان همچون حضرت زینب(س) و دوم انجام عملی که از عهده آنان برخواهد میاید مانند امام سجاد(ع) است زیرا معارف امام سجاد(ع) در صحیفه سجادیه دودمان بنیامیه را به باد داد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران اظهار کرد: مورد سومی که مورد توقع از خواهران در عرصه تقابل با دشمن است، به موقع عمل کردن است، بسیاری از توابین بعد از عاشورا شهید شدند، اگر آنان به موقع حضرت(ع) را یاری میکردند، چه بسا عرصه جنگ به شکل دیگری رقم میخورد.
وی ادامه داد: امروز خواهران، وارثان خونهای به ناحق ریخته شدهای هستند که ما را به تقابل با استکبار ملزم مینمایند، راه خانم ترابیکیا مادر و همسر شهید غلامعلی رشید باید نسلها ادامه داشته باشد، حوزههای علمیه خواهران با تقدیم چهار شهیده و ۳۹ شهید دیگر وابسته به آنان، دین خود را به نظام و انقلاب اسلامی ادا کرد.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل در ادامه گفت: یکی از ویژگیهای دوستی با اهل بیت(ع) و خون شهیدان این است که انسان را پاکیزه و مطهر میکند که باید این موقعیت را حفظ کرد زیرا خداوند به ما یک ویژگی خاصی اعطا میکند که اگر آن را حفظ نکنیم از دست خواهد رفت، طَابَتِ و طهرت الْأَرْضُ الَّتِی فِیهَا دُفِنْتُمْ.
وی در پایان گفت: همسران، مادران، فرزندان شهید دارای احترام و جایگاهی هستند که باید نسبت به آن افتخار کنند و همچنین تقدیم این چهار شهیده مایه مباهات و افتخار حوزههای علمیه خواهران است که در راستای باروری درخت اسلام و تشیع نصیب ما شده است.