۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
کد خبر: ۷۸۷۷۳۰

روضه خانگی خادمیاران رضوی بانی تجلیل از نویسنده و جانباز آران و بیدگلی شد

روضه خانگی خادمیاران رضوی بانی تجلیل از نویسنده و جانباز آران و بیدگلی شد
کاشان- خادمیاران و یاوران رضوی آران و بیدگل به مناسبت سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد با نویسنده، رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس در این شهرستان دیدار و در قالب مجلس روضه خانگی با اهدای هدایای متبرک رضوی از وی تجلیل کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزای رسا در کاشان، خادمیاران و یاوران کانون خدمت رضوی غریب الغرباء آران و بیدگل به مناسبت پنجم مرداد سالروزعملیات غرور آفرین مرصاد با حضور در منزل عباس رئیسی بیدگلی با زمرمه همخوانی قطعه «ای صفای قلب زارم» و بانک خوش صلوات خاصه آقا امام رضا (ع) آیین تکریم و تجلیل از این نویسنده، رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس را با اجرای ویژه برنامه‌های فرهنگی مذهبی در قالب مجلس روضه خانگی برگزار کردند.

اعضای کانون غریب الغرباء آران و بیدگل علاوه بر برگزاری روضه خانگی با تلاوت سوره فتح و زیارت عاشورا و ذکر مصائب اهلبیت در منزل این یادگار دوران دفاع مقدس حال و هوای امام رضایی را با شور و شعور حسینی عجین کردند.

همچنین خادمیاران و یاوران کانون خدمت رضوی غریب الغرباء آران و بیدگل با شنیدن سخنان و خاطره گویی بصیرت افزا و معرفت افزای این رزمنده دوران جنگ تحمیلی بهره‌مند شدند.

حسن ختام آیین تجلیل از نویسنده و رزمنده آران و بیدگلی در محلی روضه خانگی با اهدای هدایای متبرک رضوی بود.

لازم به ذکر است عباس رئیسی بیدگلی نویسنده کتاب‌های «عمو حسین، مهاجر هندیجان، وقتی به هوش آمدم، سودای یک مجنون و مگر شما ایرانی نیستید» با موضوع جبهه و جنگ و خاطرات خانواده شهدا و رزمندگان است که در سال ۹۷ در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد تمجید رهبری قرار گرفت./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات