۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
کد خبر: ۷۹۲۰۴۴

اهدای ۸۷۰ بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان تبریز

اهدای ۸۷۰ بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان تبریز
تبریز- دادستان مرکز استان و رئیس هیئت‌ مدیره انجمن حمایت از زندانیان تبریز، از توزیع ۸۷۰ بسته تحصیلی میان دانش‌آموزان خانواده‌های زندانیان خبر داد.

به‌ گزارش خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، محبوب علیلو، دادستان مرکز استان و رئیس هیئت‌ مدیره انجمن حمایت از زندانیان تبریز، از توزیع 870 بسته تحصیلی میان دانش‌ آموزان خانواده‌ های زندانیان خبر داد و گفت: این اقدام همزمان با بازگشایی مدارس و در راستای کاهش فشار های اقتصادی و روانی بر خانواده‌ ها صورت گرفت.

وی با اشاره به ارزش مجموع این بسته‌ ها که بالغ بر یک میلیارد و 260 میلیون تومان بوده است، گفت: این طرح با هدف ایجاد فرصت‌ های برابر آموزشی، رفع نیاز های تحصیلی دانش‌آموزان و با همکاری نهاد های حمایتی و خیرین نیکوکار به اجرا درآمده است.

دادستان تبریز نقش خیرین و نهادهای حمایتی را در پیشبرد اهداف اجتماعی حیاتی دانست و گفت: این اقدام نه تنها پاسخگوی بخشی از نیازهای آموزشی دانش‌ آموزان تحت پوشش انجمن است، بلکه نماد توجه جامعه به اقشار آسیب‌ پذیر و تلاشی برای ساختن آینده‌ای روشن‌ تر برای همه محسوب می‌شود.

علیلو خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی از طرح‌هایی که منجر به کاهش فشار های اقتصادی و روانی بر خانواده‌ های زندانیان و ارتقای سطح زندگی آنان شود، حمایت می‌کند.

وی تأکید کرد: چنین برنامه‌ هایی می‌تواند به‌ عنوان الگو و انگیزه‌ای برای مشارکت گسترده‌ تر اقشار مختلف جامعه در فعالیت‌ های خیرخواهانه عمل کند.

وحید نستوهی
ارسال نظرات