۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۷۹۳۲۷۳

توزیع داروهای قاچاقی توسط داروخانه‌ها قابل قبول نیست

توزیع داروهای قاچاقی توسط داروخانه‌ها قابل قبول نیست
سرپرست دفتر ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو با اشاره به ادعای برخی داروخانه‌ها درباره ورود دارو به صورت مسافری افزود که این موضوع قابل قبول نیست، زیرا داروی مسافری معمولاً برای مصرف شخصی وارد می‌شود و نه برای عرضه در شبکه توزیع.

سعید مهرزادی بیان کرد: بخشی از این داروها از مسیرهای غیرقانونی وارد کشور می‌شوند و برخی نیز در مراکز توزیع دارو به صورت غیرمجاز عرضه می‌شوند.

وی با اشاره به ادعای برخی داروخانه‌ها درباره ورود دارو به صورت مسافری افزود که این موضوع قابل قبول نیست، زیرا داروی مسافری معمولاً برای مصرف شخصی وارد می‌شود و نه برای عرضه در شبکه توزیع.

سرپرست دفتر ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو  ادامه داد: داروهای قاچاق کیفیت و اصالت مشخصی ندارند و استفاده از آن‌ها خطرات جدی برای بیماران ایجاد می‌کند.

به گفته سرپرست دفتر ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو، در ماه‌های اخیر حجم قابل توجهی از دارو و کالاهای سلامت‌محور غیرمجاز کشف و ضبط شده که این امر نشان‌دهنده افزایش اقدامات نظارتی و همکاری جدی دستگاه‌های مرتبط در مقابله با ورود غیرقانونی دارو است.

مهرزادی تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با همکاری سایر نهادهای ذی‌ربط، ورود و توزیع غیرقانونی دارو را رصد و از زنجیره تأمین سالم داروهای حیاتی محافظت می‌کند.

وی گفت: گزارش‌های مربوط به توزیع غیرمجاز دارو در سامانه‌های نظارتی ثبت و به سرعت پیگیری می‌شود تا دسترسی بیماران به داروهای ایمن و دارای اصالت تضمین شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات