۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۱
کد خبر: ۷۹۶۷۲۴
در نشست مسئول مرکز ارتباطات حوزه و نظام با نماینده ولی‌فقیه در فارس مطرح شد؛

تأکید بر هم‌افزایی نهادهای حوزوی برای تقویت ارتباط حوزه با ارکان نظام

تأکید بر هم‌افزایی نهادهای حوزوی برای تقویت ارتباط حوزه با ارکان نظام
فارس- در دیدار مسئول مرکز ارتباطات حوزه و نظام با نماینده ولی‌فقیه در استان فارس بر ضرورت تقویت ارتباط حوزه‌های علمیه با نظام اسلامی، مطالبه‌گری در جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و انسجام فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی تأکید شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین رجایی‌نیا، مسئول مرکز ارتباطات حوزه و نظام، با آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، بر ضرورت تقویت ارتباط حوزه‌های علمیه با نظام اسلامی، مطالبه‌گری در جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و انسجام فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی تأکید شد.
 
در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین رجایی‌نیا با اشاره به دغدغه‌های آیت‌الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، اظهار داشت: یکی از اولویت‌های مهم حوزه، تربیت نیروهای علمی و انقلابی است که بتوانند به نیازهای جامعه و نظام اسلامی پاسخ دهند.
 
 وی افزود: در همین راستا، «مرکز ارتباطات حوزه و نظام» برای ایجاد هماهنگی در فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی مرتبط با مسائل نظام اسلامی تشکیل شده است.
 
وی با اشاره به فعالیت‌های این مرکز گفت: یکی از محورهای مهم، مدیریت ستادهای راهبری مسائل نظام است که متشکل از نهادهای حوزوی، اساتید حوزه و دانشگاه و کارشناسان صاحب‌نظر می‌باشد و تاکنون ۴۰ ستاد راهبری در موضوعات مختلف تشکیل شده است. همچنین تفاهم‌نامه‌هایی با نهادهای مختلف کشور منعقد شده که در استان‌ها نیز امتداد خواهد یافت.
 
وی با بیان اینکه در سفر به فارس،۱۲ تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز و دستگاه‌های اجرایی استان امضا می‌شود اظهارکرد: فارس هم در قم فضلای زیادی دارد و هم در خود استان سرمایه‌های ارزشمندی در جهت تقویت حوزه علمیه در اختیار دارد که باید به‌درستی از آن‌ها بهره‌برداری شود.
 
در ادامه این دیدار، آیت‌الله دژکام با اشاره به لزوم انسجام نهادهای حوزوی در پیگیری سیاست‌های کلی رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: برای هم‌افزایی و هماهنگی نهادها با نهاد رهبری، معاونت راهبردی نهاد تشکیل شده است تا ضمن مطالبه‌گری، سیاست‌های کلی نظام و منویات رهبر انقلاب به‌صورت دقیق‌تر دنبال شود.
 
وی افزود: این اقدام موجب پویایی و تحرک بیشتر در اجرای سیاست‌های رهبری شده و لازم است نهادهای حوزوی نیز در این مسیر با روحیه مطالبه‌گری فعال‌تر عمل کنند.
 
در بخش دیگری از این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محمودی نیز با تأکید بر اهمیت نظارت بر حسن اجرای تفاهم‌نامه‌ها گفت: لازم است بر روند اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری نظارت جدی صورت گیرد و از دستگاه‌های طرف همکاری خواسته شود گزارش اقدامات خود را ارائه دهند تا نتایج مشخص و قابل سنجش باشد.
 
وی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره ورزشی طلاب کشور در استان فارس اظهار داشت: این جشنواره حرکتی کلان است که ضمن تقویت بعد تربیت بدنی در حوزه‌های علمیه، می‌تواند به عنوان الگوی فرهنگی موفق معرفی شود و چنین برنامه‌هایی در استان‌ها می‌تواند موجب انسجام بیشتر میان نهادهای فرهنگی و اجرایی گردد.

 

ارسال نظرات