۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
کد خبر: ۷۹۶۸۱۴
حجت‌الاسلام والمسلمین پناهی:

رقابت ورزشی طلاب کشور در شیراز به الگوی موفق فرهنگی تبدیل می شود

رقابت ورزشی طلاب کشور در شیراز به الگوی موفق فرهنگی تبدیل می شود
فارس- مدیر ارتباط با سازمان‌ها و نهادهای حاکمیتی حوزه‌های علمیه کشور گفت: دهه فجر سال جاری بیش از ۱۵۰۰ ورزشکار طلبه برگزیده از سراسر کشور در شیراز گرد هم می‌آیند تا در رشته‌های مختلف به رقابت بپردازند. این جشنواره باید در شأن و منزلت شیراز، سومین حرم اهل‌بیت(ع)، برگزار شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهی مدیر ارتباط با سازمان‌ها و نهادهای حاکمیتی حوزه‌های علمیه کشور و مسئول ستاد راهبری ورزش حوزه در حاشیه نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری میان حوزه علمیه و اداره‌کل ورزش و جوانان فارس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، با اشاره به نگاه راهبردی حوزه به ورزش گفت: ستاد راهبری ورزش در حوزه‌های علمیه، تمرکز خود را بر حل مسائل کلان کشور در عرصه ورزش گذاشته است. هر جا که حوزه علمیه وارد شود، مدافع و پشتیبان آن عرصه خواهد بود و تلاش می‌کنیم جایگاه ورزش در استان فارس بیش از پیش اعتلا یابد.

وی از برگزاری چهارمین جشنواره ورزشی طلاب کشور به میزبانی شیراز خبر داد و افزود: سال گذشته سومین دوره این جشنواره در مشهد مقدس با کیفیت بسیار مطلوبی برگزار شد و امسال بیش از ۱۵۰۰ ورزشکار طلبه برگزیده از سراسر کشور در شیراز گرد هم می‌آیند تا در رشته‌های مختلف به رقابت بپردازند. این جشنواره باید در شأن و منزلت شیراز، سومین حرم اهل‌بیت(ع)، برگزار شود.

پناهی با اشاره به همکاری دستگاه‌های استانی در برگزاری این رویداد ملی گفت: مسئولیت فنی و داوری مسابقات بر عهده اداره‌کل ورزش و جوانان است و در کنار آن، کمیته‌ای برای استعدادیابی طلاب ورزشکار تشکیل می‌شود تا از ظرفیت‌های آنان در سطوح بالاتر بهره گرفته شود.

وی افزود: در مراسم افتتاحیه این جشنواره، وزیر ورزش و جوانان و آیت‌الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، حضور خواهند داشت و این رویداد از طریق صداوسیما به‌صورت زنده پوشش داده می‌شود.

مدیر ارتباط با نهادهای حاکمیتی حوزه با اشاره به مفاد تفاهم‌نامه میان حوزه علمیه فارس و اداره‌کل ورزش و جوانان اظهار کرد: در قالب این تفاهم‌نامه، یک برنامه اقدام سه‌ساله با زمان‌بندی مشخص تدوین خواهد شد تا جامعه ورزش از ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و روان‌شناختی حوزه استفاده کند.

وی از حضور طلاب در تیم‌های ملی به‌عنوان مربیان فرهنگی و مشاوران ورزشی یاد کرد و گفت: بسیاری از طلاب ما در کنار قهرمانان ملی حضور دارند و خدمات فرهنگی و معنوی ارزشمندی ارائه می‌کنند. یکی از ظرفیت‌های مهم حوزه، طلاب روان‌شناس و مشاورانی هستند که می‌توانند در قالب سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان (سمن‌ها) فعالیت کنند، زیرا استفاده از مشاوران غیراسلامی در این حوزه‌ها گاه تهدیدی فرهنگی به‌شمار می‌رود.

پناهی راه‌اندازی سمن جوانان حوزه علمیه را اقدامی گره‌گشا برای طلاب دانست و تأکید کرد: این نهاد می‌تواند از جوانان طلبه حمایت کند و مسیر مشارکت آنان را در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی هموار سازد.

وی در ادامه به کمبود امکانات ورزشی در حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: تجهیز مدارس علمیه به امکانات ورزشی یک ضرورت جدی است. سرانه ورزشی طلاب بسیار کمتر از استانداردهای کشوری است و این قشر در زمینه زیرساخت‌های ورزشی مظلوم واقع شده است. اداره‌کل ورزش و جوانان باید برای ارتقای این وضعیت و تأمین تجهیزات لازم، حوزه را یاری کند تا طلاب نیز از امکانات عادلانه بهره‌مند شوند.

مدیر ارتباط با نهادهای حاکمیتی حوزه در پایان با اشاره به برنامه‌های آینده گفت: راه‌اندازی لیگ‌های ورزشی مساجد و فراهم‌سازی زمینه حضور بیشتر جوانان در مساجد در دستور کار است. همچنین پیشنهاد داده‌ایم مدرسه ورزشی وابسته به حوزه علمیه تأسیس شود تا ورزش، اخلاق و معنویت در کنار هم نهادینه شوند.

ارسال نظرات