۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۶
کد خبر: ۸۴۰۸۴
استاندار آذربایجان شرقی:

بازیابی جایگاه تاریخی حوزه علمیه تبریز ضرورتی انکار ناپذیر است

خبرگزاری رسا ـ بیگی گفت: استانداری آذربایجان شرقی نهایت تلاش خود را برای فراهم کردن زیرساخت های لازم برای توسعه فعالیت های این مرکز علوم اسلامی به کار گرفته است.
مسجد جامع و حوزه علميه طالبيه تبريز مسجد جامع و حوزه علميه طالبيه تبريز
احمد علیرضابیگی، استاندار آذربایجان شرقی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز اظهار داشت: تبریز به لحاظ موقعیت خاص خود، همواره خارج از تقسیمات کشوری و مرزهای سیاسی تاثیرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه تاثیرگذاری شهر تبریز در زمینه های مختلف بوده است، خاطر نشان کرد: این نقش در حوزه های دینی و شیعی نیز به عنوان مرکزیت شمال غرب کشور و حوزه قفقاز بوده و است.

بیگی با تشریح نقش حوزه های علمیه تبریز در تاریخ تشیع گفت: سابقه تاریخی این دیار به دلیل دارا بودن صبغه دینی، همواره مورد توجه جهان السام بوده است، چنانکه علمای نامداری در مدارس علوم دین یاین شهر پرورش یافته و منشاء اثر بوده اند.

وی با تاکید بر بازیابی جایگاه و تاثیرگذاری حوزه علمیه تبریز اظهار داشت: همانگونه که در خصوص دانشگاه های تبریز احساس وظیفه می کنیم و نسبت به ارتقای سطح علمی، آموزشی و گسترش فعالیت های آن احساس وظیفه می کنیم، در خصوص حوزه های علمیه نیز دارای این تفکر هستیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه قابلیت حوزه علمیه تبریز و طالبیه بسیار بیش از وضعیت امروز آن است، افزود: استانداری آذربایجان شرقی نهایت تلاش خود را برای فراهم کردن زیرساخت های لازم برای توسعه فعالیت های این مرکز علوم اسلامی به کار گرفته است.

بیگی ادامه داد: البته این تفکر باید دو سویه باشد و از سوی حوزه های علمیه تبریز نیز چنین مطالبه و اراده ای صورت گیرد.

وی خاطر نشان کرد: بایستی برای حوزه علمیه تبریز در شان نام تبریز و طالبیه فکر شود، وضعیت فعلی نمی تواند جوابگوی موقعیت منحصر به فرد این منطقه از ایران اسلامی باشد./935/ت302/ص
ارسال نظرات