۲۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۱
کد خبر: ۸۴۲۹۹
امام جمعه آبادان:

راه‌اندازی نیروگاه بوشهر اثبات ناتوانی آمریکا در برابر ایران است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه آبادان گفت: راه‌اندازی نیروگاه بوشهر در حقیقت اثبات ناتوانی آمریکا در تحمیل زورگویی‌ها نسبت به ملت ایران اسلامی است.
حجت الاسلام محمدي اصفهاني، امام جمعه آبادان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت‌الاسلام عبدالله محمدی اصفهانی، امام جمعه آبادان، امروز در خطبه‌های نماز جمعه، با اشاره به راه اندازی راه اندازی نیروگاه بوشهر اظهار داشت: راه‌اندازی نیروگاه اتمی بوشهر یک رویداد بسیار بزرگ و حیاتی برای جمهوری اسلامی ایران است که می‌تواند پیام کوبنده ای به استکبار جهانی بدهد.

امام جمعه آبادان راه‌اندازی نیروگاه بوشهر را در شرایطی که تحریم‌های غربی‌ها روز افزون می شود را نشان دهنده عزم ملت ایران خواند و بیان داشت: راه اندازی این نیروگاه، ناتوانی آمریکا در تحمیل زورگویی‌های نسبت به ملت ایران اسلامی را نشان می دهد.

رییس شورای فرهنگ عمومی آبادان با تأکید بر این که آمریکا باید به ناتوانی خود در برابر اراده پولادین ملت ایران اسلامی اعتراف کند، ابراز امیدواری کرد‌ این پیروزی‌ها همچنان با تلاش جوانان ایران اسلامی ادامه یابد.

حجت الاسلام محمدی اصفهانی در ادامه به فرارسیدن هفته دولت و سالروز شهادت شهید رجایی و باهنر اشاره و خاطر‌نشان کرد: شهادت عزیزترین افراد در نظام مقدس جمهوری اسلامی در ابتدای عمر انقلاب، سبب شد که امروز این انقلاب به ثمر بنشیند و از خطر گزند دشمنان بیمه شود.

وی با تقدیر از زحمات دولت عدالت محور اظهار داشت: دولت عدالت محور در سایه رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در چند سال اخیر توانست اقتصاد تک محصولی کشور را به اقتصاد چند محصولی و رشد و شکوفایی برساند.

این استاد حوزه و دانشگاه همچنین با تأکید بر ضرورت خدمت‌رسانی به مردم در نظام اسلامی از تلاش دولت خدمتگزار و عدالت محور در این زمینه تقدیر کرد.

حجت‌الاسلام محمدی اصفهانی با اشاره به 28 مرداد ماه سالروز آتش سوزی سینما رکس آبادان گفت: در این حادثه بیش از سیصد نفر از مردم شریف آبادان مظلومانه از سوی کینه توزان رژیم پهلوی در آتش سوختند؛ از این رو باید با هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمن خون شهدا را ارج نهیم و برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی تلاش کنیم.

امام جمعه آبادان در پایان با اشاره به سی‌ام مرداد روز جهانی مسجد بر ضرورت استقبال مردم به ویژه جوانان از مساجد تأکید کرد و گفت: کسانی که مساجد را می‌سازند و چراغ این اماکن مذهبی را روشن نگه می‌دارند در هدایت مردم به سوی اعمال نیک نقش دارند و این فعالیت آنها قابل تقدیر است./945/پ202/س
ارسال نظرات