۰۹ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۹
کد خبر: ۸۵۲۵۷
سلسله مباحث ولایت(18)؛

آیت الله موسوی جزایری: رو آوردن به مظاهر فرهنگ غربی پیروی از فرهنگ اموی است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله موسوی جزایری، رو آوردن به فتنه ها و مظاهر فرهنگ غربی را در ادامه فرهنگ اموی و در تقابل با فرهنگ حقیقی اسلام و فرهنگ علوی دانست.
آیت الله موسوی جزایری: رو آوردن به مظاهر فرهنگ غربی پیروی از فرهنگ اموی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، سحرگاه امروز، در هجدهمین جلسه از سلسله مباحث ولایت که از صدا و سیمای مرکز خوزستان پخش می شود، به بیان نکاتی پیرامون سوره قدر پرداخت و اظهار داشت: از امام محمد باقر(ع) پرسیده شد آیا شما از زمان شب قدر اطلاع دارید ایشان پاسخ فرمود: چگونه آگاه نباشیم حال آنکه در آن شب ملائک بر ما نازل می شوند و گرد خانه ما می چرخند و لکن دانستن زمان دقیق آن شب به مصلحت شما نیست.

آیت الله موسوی جزایری، با اشاره به شأن و منزلت سوره قدر، ابراز داشت: امام علی(ع) هنگام خواندن این سوره حالت متفاوتی داشتند و هنگامی که امام حسن مجتبی(ع) از دلیل آن پرسید ایشان فرمودند: من از این سوره چیزهایی می دانم که هنوز زمان آن فهمیدن آن برای تو نرسیده است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان، به نقل از امام علی(ع)، ادامه داد: زمانی که این سوره بر رسول خدا(ص) نازل شد ایشان به دنبال من فرستادند و فرمودند: ای علی(ع) تا زمانی که من در قید حیاتم این سوره متعلق به من است و پس از من نیز متعلق به تو و پس از تو به فرزندانت حسن(ع) و حسین(ع) و نه امام دیگر از نسل حسین(ع) است.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان، در ادامه این روایت به نقل از پیامبر اعظم(ع)، افزود: در شب قدر جبرییل بر من نازل می شود و حوادث سال قبل و مقدرات سال آینده را برای من بیان می کند.

آیت الله موسوی جزایری، ادامه داد: این روایت معنای آیه «تنزل الملائکه و الروح فیها باذن ربهم...» است و دیگر ویژگی های این شب نزول قرآن بر دفعی قرآن کریم، و برتری این شب از هزار ماه است.

رییس شورای حوزه علمیه خوزستان، تصریح کرد: علاوه بر برتری عبادت در این شب از هزار ماه این آیه تفسیر دیگری هم دارد و اشاره به هزار ماه حکومت ننگین بنی امیه و دوران سیاهی که اساس آن تحریف اسلام و خالی کردن آن از مفاهیم اسلام حقیقی و بیان قرائت اموی به عنوان اسلام حقیقی است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان، این سوره مایه امیدواری و تقویت روحیه مومنان دانست و ابراز داشت: این سوره هشداری برای مومنان بود که بدانند شجره ملعونه بنی امیه را در پیش روی خود دارند و در عصر حاضر نیز رو آوردن به فتنه ها و مظاهر فرهنگ غربی در ادامه فرهنگ اموی و در تقابل با فرهنگ حقیقی اسلام و فرهنگ علوی است.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان، بیان داشت: تجمع مسلمانان در شب قدر سبب می شود تا در برابر خطرات فرهنگ اموی مصون بمانند و نیروی مضاعفی جهت مقابله با انحرافاتی که به واسطه فرهنگ اموی در جامعه ایجاد شده است، بگیرند.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به شهادت امام علی(ع) در شب های قدر اظهار داشت: محمد حنفیه می گوید در سحرگاه بیستم رمضان حال امام علی(ع) کمی بهتر شد و گفت به شیعیانم بگویی بیایند تا آنها را ببینم و سپس فرمود«سلونی قبل ان تفقدونی؛ از من بپرسید پیش از آنکه دیگر مرا نیابید».

نماینده ولی فقیه در خوزستان، ادامه داد: در این زمان حجر ابن عدی اجازه خواست تا اشعاری برای امام علی(ع) بخواند و پس اتمام آن امام(ع) فرمود: چگونه خواهی بود زمانی که از تو بخواهند با من دشمن شوی، حجر گفت: اگر مرا تکه تکه کنند چنین نخواهم کرد و حضرت او را از سرنوشتش آگاه کرد.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان، به بیان نکته قبل توجهی پیرامون حجر ابن عدی پرداخت و بیان داشت: بر روی سنگ قبر حجر در سوریه نوشته شده« این قبر حجر ابن عدی(رضی الله عنه) است که توسط معاویه(رضی الله عنه) به تهمت پیروی از علی ابن ابیطالب(رضی الله عنه) کشته شد.

وی افزود: این چه مسلک و فهمی است که هم قاتل را و هم مقتول را و هم آنکسی را که به کفر متهم کرده اند رضی الله عنه می خوانند آیا این چیزی جز تحریفات بنی امیه است که هنوز بر اذهان حاکم است./945/پ202/ص
ارسال نظرات