سفر مقام معظم رهبری به قم رابطه محکم مرجعیت و نظام اسلامی را به رخ جهانیان خواهد کشید

حجت الاسلام محمد لطفی نیاسر، مدیر رادیو معارف در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: با توجه به جایگاه و گرایش ویژه ای که مقام معظم رهبری در بین حوزویان از مراجع تقلید تا اساتید سطوح عالی و طلاب حوزه های علمیه دارد، همفکری، بیانات روشنگرانه و تیزبینی های ایشان درباره جهان اسلام و به ویژه مباحثی همچون علوم انسانی کمک می کند که حوزه در مسیر رسیدن به ترازهای حوزه جهانی سریعتر حرکت کند.
وی در ادامه افزود: بعضی ها با بی انصافی نسبت به حوزه صحبت می کنند ولی باید گفت حوزه های علمیه در طول سی سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف از حیث عمق بخشی مطالب و از حیث توجه حوزه به علوم مختلف رشد بسیار داشته است.
حجت الاسلام لطفی نیاسر اظهار داشت: اما نیاز جهانی بسیار بالاست و این نیاز جهانی می طلبد که سرعت تحول در حوزه خیلی بالاتر رود.
وی تأکید کرد: با توجه به احساس بسیار خوبی که بین مقام معظم رهبری و مراجع تقلید به عنوان بزرگان حوزه وجود دارد به نظر می رسد آن بحث های حاشیه ای که برخی عناصر فتنه در سال گذشته مطرح می کردند با این سفر از بین می رود و همه انسان های روشن بین خواهند دید که چه تعامل خوبی بین حوزه و نظام وجود دارد.
این پژوهشگر حوزوی تصریح کرد: نگاه حوزه و مراجع تقلید به نظام، نوعی نگاه تکمیل کننده و در راستای ارتقاء نظام است، امید است با حضور مقام معظم رهبری در حوزه و برگزاری نشست های نخبگان، منویات ایشان پی گیری شود و به صورت کاربردی مورد استفاده قرار گیرد.
مدیر رادیو معارف خاطر نشان کرد: مطالبات مقام معظم رهبری از حوزه های علمیه مطالبات کل نظام است، انقلاب در حوزه شکل گرفته است و ما باید در این عرصه حرف جدی برای گفتن داشته باشیم.
وی با اشاره به تحولات صورت گرفته در حوزه های علمیه یادآور شد: تحولات حوزه در راستای مطالبات مقام معظم رهبری بسیار شگرف بوده است، اما نیازها بسیار گسترده و زیادتر از این رشد است.
حجت الاسلام لطفی نیاسر تأکید کرد: با توجه به مصاحبه هایی که با مردم، طلاب، علما و فضلای حوزه های علمیه داشته ایم، بی صبرانه منتظر حضور رهبر معظم انقلاب هستند و روز شماری، لحظه شماری و ثانیه شماری می کنند.
وی تصریح کرد: دشمنان بعد از انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری بیش از یک سال است در صدد تبلیغ و القای این نکته هستند که بین مراجع تقلید و نظام اختلاف وجود دارد و مراجع تقلید از یک جریان خاص حمایت می کنند، تمام هیمنه تبلیغاتی خود را هم پای این حرف بی اساس گذاشته اند.
مدیر رادیو معارف ابراز داشت: سفر مقام معظم رهبری به عنوان نخستین سفر رسمی مردمی نخبگانی بعد از فتنه تمام این نقشه ها و حرف ها را باطل کرده و چشم فتنه را کور می کند.
وی اضافه کرد: ممکن است مراجع تقلید در مورد بخشی از نظام حرف هایی برای مطرح کردن داشته باشند و بیان کنند، این ها همه از باب نصیحت است و همه ارکان نظام نیازمند این گونه نظرات اصلاحی هستند.
این پژوهشگر حوزوی تأکید کرد: این که دشمن بخواهد بعضی از نظرات اصلاحی مراجع را به پای مقابله و مواجهه با نظام بگذارد با سفر مقام معظم رهبری به استان قم و جلساتی که برگزار خواهد شد تمام آن تبلیغات از بین می رود و مشخص می شود که هیچ فاصله ای بین مرجعیت و نظام وجود ندارد و اصلا مرجعیت از نظام جدا نیست.
وی در پایان گفت: مراجع تقلید، طلاب، فضلا و اساتید حوزه های علمیه پایه گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اند و تا آخرین قطره خون خود پای آن ایستاده اند و بیان تذکرات از سوی آنان نشانه دلسوزی آنان نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی است./919/ت301/ع