دشمن شناسی مهم ترین وظیفه روحانیت در مقابل جریانات انحرافی است
سید کاظم موسوی، کارشناس بهایی پژوهی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره تضعیف هدفمند دین با ترویج بهاییت گفت: طرح مباحث جنگ فرقه ای و عقیدتی، ایجاد تردید و شک و شبهه، تغییر آیات و روایات، مهدی گرایی و ادعای مهدویت و ترویج خرافه از دیر باز از سوی دشمنان برای ضربه زدن به اسلام مورد استفاده قرار گرفته است.
وی در ادامه افزود: ایجاد جریان های منحرفی مانند بابیت، بهاییت، وهابیت، قادیانی گری در راستای ترویج خرافه و تردید در باورها، اعتقادات و فرهنگ جامعه اسلامی شکل گرفته است.
موسوی اظهار داشت: از همین رو است که راه اندازی و گسترش یک سری از جریان های کاذب و فرقه ای که متأسفانه از آن به عنوان عرفان یاد می شود، از سوی غرب و ایادی داخلی آن مورد حمایت قرار می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: هدف از این تحرکات و ترویج فرقه ها و ادیان منحرف، اسلام زدایی و حاکم کردن تفکر غیر اسلامی، استکباری و استعماری و دست اندازی به منابع مادی و معنوی مسلمانان است.
این پژوهشگر فرق و ادیان انحرافی یادآور شد: دشمنان ما با استفاده از ابزار نویی همچون اینترنت، ماهواره، سی دی های چند رسانه ای در مقابل ما جبهه گرفته اند و به دلیل بی تدبیری و بی بصیرتی ما، در حال گسترش و ترویج عقاید انحرافی خود هستند و جامعه ما از این تحرکات آسیب فراوان دیده است.
وی تأکید کرد: جامعه هدف جریانات فرقه ای جوانان هستند، این جریانات انحرافی هویت ملی و اسلامی ما را نشانه گرفته و در صددند با ایجاد شک و شبهه و تردید میان نسل گذشته و نسل امروز فاصله ایجاد کنند.
موسوی تصریح کرد: اگر جلوی این جریانات نایستیم و مقابله نکنیم، مفاهیمی همچون گذشت، ایثار و شهادت طلبی از جامعه ما حذف خواهد شد.
این کارشناس فرق و ادیان ادامه داد: توزیع جزوات و سی دی، کمک مالی به دانش آموزان بی بضاعت، توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی شرکت اوریف لیم ـ دو تن از مدیران این شرکت در مشهد که دستگیر شده اند بهایی بوده اند ـ جذب و استخدام افراد بی کار در کارخانه های افراد بهایی با شرط شرکت در کلاس های ترویج بهاییت، بخشی از شیوه های تبلیغ و ترویج بهاییت است.
وی ابراز داشت: شناخت دشمن، ترویج صحیح اندیشه های اسلام ناب محمدی با ابزار و وسایل جدید، تبلیغ دین با شیوه های غیر مستقیم از مهم ترین وظایف روحانیت در مقابله با ترویج و تبلیغ فرقه ها و ادیان انحرافی است.
موسوی بیان داشت: به طور مثال در گذشته مساجد، هیأت ها و کلاس های قرآن خانگی از مکان های جذب جوانان بودند؛ اما امروز این ظرفیت را از دست داده ایم.
وی در پایان گفت: حضور روحانیت در مساجد، هیأت ها و آموزش و پرورش و گسترش اندیشه های ناب اسلامی در قالب هایی همچون داستان و مانند آن می تواند در مقابله با این جریانات بسیار مفید باشد./919/ت302/ع