رییس فراکسیون زنان مجلس:
توجه به نقش خانواده در سند چشمانداز جزء مطالبات رهبری است
خبرگزاری رسا ـ رییس فراکسیون زنان مجلس با تأکید بر ضرورت توجه به جایگاه و نقش بانوان در تحقق مطالبات رهبری بیان کرد: دولت نهم با رویکرد ولایت و خانواده محوری در راستای تغییر نگرشهای افراط و تفریطی در رابطه با زنان تلاش کرده و گامهای خوبی برداشته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، طیبه صفایی، رییس فراکسیون زنان و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در دومین نشست مشاوران و نمایندگان امور بانوان دستگاهها و سازمانهای آذربایجان غربی با اشاره به تأثیر قیام عاشورا در حرکت نظام جمهوری اسلامی گفت: در فتنه سال گذشته عملاً و علناً امام عصر(عح) و امام حسین(ع) از جمهوری اسلامی حمابت کردند به طوری که ملت با تأسی از درس های عاشورا در قیام 9 دی در حمایت جدی از ولایت فقیه به خیابانها آمدند.
وی علت واقعه کربلا را انحطاط برخی از افراد در آن دوران اعلام کرد و اذعان داشت: در فتنه سال گذشته نیز در حالیکه برخی از خواص با ضعف و سستی، گرایش به نان و مال منحرف شدند مردم با اقدامات هوشیارانه خود جلو افتاده و نشان دادند که درس خود را از عاشورا و رسالتهای زینبی به خوبی فراگرفته اند و همیشه حامی نظام هستند.
صفایی در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه به جایگاه و نقش بانوان در تحقق مطالبات رهبری بیان کرد: دولت نهم با رویکرد ولایت و خانواده محوری در راستای تغییر نگرشهای افراط و تفریطی در رابطه با زنان تلاش کرده و گامهای خوبی برداشته است.
نماینده مردم تهران در خانه ملت از تلاشهای مجلس برای تحقق مطالبات رهبری خبر داد و گفت: در این راستا برنامه چسم انداز 20 ساله کشور تدوین شده است که در زمینه های مختلف برنامه ها بر اساس طرح و نقشه و اطلاعات پیش برود.
وی به برنامه پنجم توسعه، بخشی از چهار قسمت سند چشم انداز 20 ساله کشور اشاره کرد و یادآور شد: تقویت نهاد خانواده و مقام زن در آن، استیفای حقوق زنان و توجه ویژه به نقش سازنده آنها از سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در دومین برنامه پنج ساله کشور است.
صفایی با ذکر این نکته که نباید نقش خانواده ها در سند چشم انداز نادیده گرفته شود، اظهار کرد: زنان به عنوان نیمی از افراد جامعه باید نقش خود را در تحقق و عملیاتی شدن این سند ایفا کنند.
رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در راستای تحقق مطالبات رهبری در بخش امور بانوان مواردی از جمله آسیبهای اجتماعی، توسعه و ساماندهی امور اقتصادی و معیشتی، تامین اجتماعی، اوقات فراغت، ارتقای توانمندی های زنان مدیر و نخبه، توسعه تعاملات بین المللی، گسترش فرهنگ حجاب و عفاف، اصلاح ساختار اداری و تشکیلاتی، توسعه توانمندی های سازمان های مردمی نهاد زنان با پیشنهاد و تصویب لایحه ای مورد توجه قرار گرفته است.
گسترش حجاب و عفاف با شعار محقق نمی شود
وی در ادامه با اشاره به موضوع حجاب و عفاف در جامعه تاکید کرد: با توجه به هجم وسیع تهاجم فرهنگی، گسترش حجاب و عفاف با شعار و حرف محقق نمی شود باید به صورت برنامه ریزی شده عمل کنیم.
وی تاکید کرد: در برابر فعالیتهای گسترده دشمنان برای ترویج بدحجابی اختصاص بودجه لازم برای انجام اقدامات لازم برای مقابله با آنها ضروری است.
صفایی با بیان اینکه بی حجابی به لحاظ اعتقادی و اجتماعی ناهنجاری محسوب می شود، گفت: وجود قیافههای مانکنی در خیابانهای کشور اسلامی ایران برنامه ریزی شده و بخشی از همان تهاجم فرهنگی است که می خواهند در برابر صفات طیبه شجره بیحیایی را در جامعه رواج دهند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دیدگاه اسلام به انسان به عنوان محور توسعه با سایر ادیان متفاوت است و می خواهد او را به بالاترین درجه کمال و قرب الهی برساند؛ این دیدگاه اسلامی و رسالت جمهوری اسلامی ایران است.
وی با تاکید بر الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت اظهار داشت: الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت مد نظر رهبری یعنی پیشرفت را بومی کرده و آن را بر اساس شاخصه ها و معیارهای اسلامی تدوین و تبیین کنیم./936/پ201/س
ارسال نظرات