۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۶
کد خبر: ۱۱۶۶۲۶
سردبیر ماهنامه پوپک:

مسؤولان به فرهنگ مطالعه در کشور توجه ویژه‌ای کنند

خبرگزاری رسا ـ سردبیر ماهنامه پوپک، نگاه ویژه مسوولان به فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را خواستار شد و اظهار داشت: در کشور ما هنوز بسته‌های فرهنگی خاصی ارائه نشده است از این رو مسؤولان باید تلاش کنند در سبد فرهنگی خانواده‌ها کتاب و نشریات هم جایگاهی داشته باشند.
‌حجت‌الاسلام عبد‌الله حسن زاده، سردبير ماهنامه پوپک



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ‌حجت‌الاسلام عبد‌الله حسن زاده، سردبیر ماهنامه پوپک، پیش از ظهر امروز در نشستی خبری بیان داشت: نمایشگاه مطبوعات فرصت مناسبی بود تا اصحاب رسانه از نزدیک با نیازهای مخاطبان خود آشنا شوند تا در جهت خواسته‌های آنان گام بردارند.

حجت‌الاسلام حسن زاده حضور دفتر تبلیغات اسلامی در نمایشگاه مطبوعات را مثبت ارزیابی کرد و ابراز داشت: در کنار هجده نشریه‌ای که همه ساله از سوی این دفتر در نمایشگاه در معرض بازدید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد سه نشریه ویژه کودکان و نوجوانان است.

سردبیر ماهنامه پوپک خاطرنشان کرد: غرفه‌های کودک و نوجوان در این نمایشگاه از شور و هیجان ویژه‌ای برخوردار بود و کوکان با بازدید از این غرفه‌ها از نزدیک با نحوه تهیه این نشریات آشنا شدند.

حجت‌الاسلام حسن زاده همچنین افزود: مسؤولان نشریه پوپک سعی کردند در مدت برگزاری این نمایشگاه با برنامه‌های متنوع فرهنگی که توسط روحانیان انجام گرفت آنها را جذب و مفاهیم دینی را به آنها منتقل کنند.

وی با بیان اینکه نشریه پوپک در میان غرفه‌های این نمایشگاه مقام نخست در بخش کودک و نوجوان را به خود اختصاص داد، افزود: این نشریه به خاطر جذب و پاسخگویی مخاطب به عنوان غرفه برتر انتخاب شد که این امر، مشوقی است برای دست اندرکاران تا تلاش خود را در راستای پاسخ به نیاز کوک و نوجوان بیشتر کنند.

سردبیر ماهنامه پوپک در ادامه نگاه ویژه مسوولان به فرهنگ کتابخوانی را خواستار شد و اظهار کرد: در کشور ما هنوز بسته‌های فرهنگی خاصی ارائه نشده است و مسوولان باید تلاش کنند در سبد فرهنگی خانواده‌ها کتاب و نشریات هم جایگاهی داشته باشد.

حجت‌الاسلام حسن زاده تصریح کرد: در جهت مطالبات مقام معظم رهبری در بخش کودک و نوجوان، نشریات وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اقدامات در خور توجهی، متناسب با شرایط سنی آنها در نظر گرفته و در مجلات و ماهنامه‌های این دفتر منتشر می‌شود که می‌توان از عناوین منتشر شده‌ای مانند؛ ادبیات جوانی، هیجان جوانان و شناخت عرفان‌های نوظهور  در این باره نام برد.

وی در پایان با بیان اینکه مخاطبان اصلی ما دانش آموزان هستند از عملکرد آموزش و پرورش انتقاد کرد و افزود: در مدارس سطح کشور فقط نشریه رشد ارائه و در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد، درخواست ما از آموزش و پرورش این است که با دادن قدرت انتخاب به دانش آموزان از نشریات دیگر نیز استفاده کنند./927/پ202/ع

ارسال نظرات