۰۶ تير ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۸
کد خبر: ۱۳۱۶۶۳
رییس دفتر تبلیغات خراسان رضوی:

تفکر برتری جهان بشری بر جهان الهی، انسان امروز را تهدید می‎کند

خبرگزاری رسا ـ رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: در جهان امروز پوچ‌گرایی مطلقی ناشی از فرهنگ انسان‌گرا حاکم شده است که ناشی از تفکر برتری جهان بشری بر جهان الهی است.
حجت الاسلام محمدمهدي مسعودي رييس دفتر تبليغات خراسان رضوي حجت الاسلام محمد مهدي مسعودي مدير دفتر تبليغات اسلامي خراسان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت‌الاسلام  محمد مهدی مسعودی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، عصر امروز 6 تیر، در نشست تجلیل از تلاش‌های سیدمحمدحسن مددی الموسوی مدیر زبان و ارتباطات اسلامی مرکز شیخ بهایی، در عرصه گسترش فرهنگ زبان‌آموزی در حوزه علمیه، چنین نشست‌هایی را باعث تقویت انگیزه دانست.

وی با اشاره به سخن رهبری مبنی بر این که «ما در شرایط بدر هستیم نه در شرایط شعب ابی‌طالب» گفت: نباید فقط به تهدیدها نگریسته و جهان را مملو از تهدیدهای ناظر به نظام و حرکت مؤمنان و انقلابیون دانست، البته دفاع از تئوری «توهم توطئه» نیز ساده اندیشی است زیرا در شرایط کنونی تهدیدات بی‌شماری متوجه جمهوری اسلامی است.

وی افزود: یکی از اصلی‌ترین تهدیدهای نظام اسلامی و سازمان‌های آن، جهانی‌سازی است که محصول دوران جدید و پیشرفت فناوری و تکنولوژی است که آسیب اول آن، نگاه‌های متکثر به باورهای دینی است که معتقد است باید همه چیز را به سمت اندیشه‌ای خاص و غربی، جهانی کرد.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی آسیب دوم مسأله جهانی‌سازی را نسبیت‌گرایی دانست و گفت: نسبیت‌گرایی به معنای نبود ارزش و باور مطلق در حوزه تفکر، عمل و رفتار است و سوم ترویج بی‌بندوباری در عرصه‌های مختلف قدرت، شهوت و ثروت است؛ در جهان امروز پوچ‌گرایی مطلقی ناشی از فرهنگ انسان‌گرا حاکم شده است که ناشی از تفکر برتری جهان بشری از جهان الهی است یعنی گریز انسان از دست‌مایه‌های درون و تکیه بر بیرون خود.

وی با اشاره به این که می‌توان به جای جهانی‌سازی به جهانی شدن اندیشیده و این تهدید را تبدیل به فرصت کرد، گفت: در جهانی شدن به یک اندیشه تفکر نمی‌شود؛ بلکه به تبادل آرا و تعامل پرداخته می‌شود، یعنی فرهنگ‌ها، ادیان و تفکرها با یکدیگر گفت‌وگو کنند تا تعدد نگاه‌ها به تفکر واحد بیانجامد.

وی افزود: در این عرصه کسانی موفق خواهند بود که از استدلال قرآنی و اغنای بیشتری برخوردار باشند؛ باید از ایده خود دفاع کرده و ابزارهای تکنولوژی نو را در خدمت چیزی قرار داد که انسان‌ها با فطرت خود آن را می‌پذیرند و داشتن چنین نگاهی سبب می‌شود تمام امکانات یک نظام، سازمان، گروه و فرد در خدمت رسیدن به هدف واحد جهانی بر پایه اهداف اصیل دینی و الهی قرار گیرد.

باور درونی و استفاده از ابزارهای نخستین، لازمه جهانی شدن

حجت‌الاسلام مسعودی در بخش دیگری از سخنانش گفت: نخست باید به آنچه از این طریق به جهان امروز القا می‌شود باور درونی داشت و دوم باید به ابزارهای نخستین که همیشه مد نظر عالمان و اندیشمندان بوده است، معتقد بود و سازمانی موفق است که چنین امکاناتی را در خدمت چنین هدفی قرار دهد.

وی افزود: عدالت، معنویت و امامت مخاطب خاص خود را دارد به شرط داشتن باور، ابزارهای لازم نشر اندیشه و سازمان‌هایی پشتیبان که دفتر تبلیغات اسلامی از معدود سازمان‌هایی است که در مسیر تبدیل یک تهدید به فرصت حرکت کرده و ابزار لازم را در خدمت گرفته است که همان مغزافزار و انسان‌های برجسته و متفکری است که به افق‌های دوری در مسیر هدف واحد الهی حاکم بر جهان می‌اندیشند./932/پ202/س
ارسال نظرات