آیت الله نمر اعتصاب غذا کرد

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پرس تی وی، نیروهای رژیم آل سعود در 8 جولای شیخ نمر النمر را در استان الشرقیه عربستان، هنگامی که از مزرعهای به سوی منزل خود میرفت، دستگیر کردند. نیروهای رژیم ابتدا به خودروی شخصی این روحانی برجسته عربستانی حمله و پس از ضرب و شتم و مجروح کردن، وی را دستگیر کردند.
خانواده این روحانی عربستانی پس از گذشت یک هفته از بازداشت اجازه یافتند تا وی را در بیمارستان نظامی در الظهران در استان الشرقیه دیدار کنند. آنها میگویند که این ملاقات بسیار کوتاه تحت مراقبتهای شدید امنیتی انجام شده و فقط اجازه داشتند درباره مسائل خیلی کلی صحبت کنند.
خانواده شیخ النمر میگویند که آثار شکنجه بر روی بدن وی مشهود بوده، صورتش در چند نقطه کبود شده و برخی از داندانهایش شکسته شده بود. این درحالی است که نیروهای امنیتی در سخن گفتن درباره آنچه که مشاهده کردهاند به بستگان این روحانی عربستانی هشدار دادند.
همچنین خانواده آیت الله نمر النمر اعلام کردند که این روحانی برجسته شیعه در اعتراض به رفتار نامناسب آل سعود دست به اعتصاب غذایی نامحدود زده است.
در سال 2011 استان الشرقیه عربستان شاهد تظاهراتهای پیوسته ضد رژیم بوده است. معترضان خواستار اصلاحات، پایان بیعدالتی گسترده و آزادی زندانیان سیاسی شدهاند.
هر چند پس از آنکه نیروهای امنیتی سعودی 5 تن از معترضان را کشته و تعدادی را مجروح کردند، اعتراضات علیه رژیم آل سعود شدت گرفت.
این درحالی است که نیروهای امنیتی نیز سرکوبها را به شکلی خشونتبار افزایش دادهاند.
با این حال پس از بازداشت النمر تظاهرات اعتراضی علیه رژیم آل سعود به شدت گسترش یافته و دامنه آن به ریاض، پایتخت عربستان و شهر مقدس مدینه نیز کشیده شده است./902/د101/ک