۱۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۸
کد خبر: ۱۵۱۶۱۴

چند خبر کوتاه از شمال‌غرب

خبرگزاری رسا ـ ورود کاروان پیاده حرم تا حرم تبریز به مرز قصرشیرین و معارفه فرماندار جدید اردبیل از مهم ترین اخبار کوتاه شمال غرب است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، احمد تیزچنگ، مسؤول کاروان زیارتی حرم تا حرم تبریز گفت: اعضای این کاروان متشکل از 70 نفر از بسیجیان، یادگاران هشت سال دفاع مقدس، جانبازان جنگ تحمیلی و دانشجویان بسیجی است که روز عاشورا حرکت خود را از حرم مطهر امام خمینی (ره) به سمت کربلای معلی آغاز کرده اند.

 

وی افزود: در میان این افراد از جوان 19 ساله بسیجی تا پیرمرد 70 ساله که از یادگاران هشت سال دفاع مقدس است، حضور دارند که به عشق امام حسین (ع) نیت کرده اند با پای پیاده خدمت سرور و سالار شهیدان در کربلای معلی برسند.

 

وی گفت: این کاروان با هدف حفظ آمادگی بسیجیان برای لبیک گفتن به منویات رهبر معظم انقلاب و حضور در آیین اربعین سالار شهیدان حضرت حسین ابن علی(ع) عازم کربلای معلی شده است.

 

تیزچنگ اظهارکرد: در مدت 36 روز حرکت کاروان حرم تا حرم بسیجیان امام علی (ع) تبریز، از شهرهای مختلف چهار استان تهران، مرکزی، همدان و کرمانشاه عبور کرده و در 27 منزل (استراحتگاه) متوقف ، امروز نیز پس از استراحت مختصری در قصرشیرین دوباره حرکت خود را به سمت مقصد اصلی خود آغاز می کنند.

 

گفتنی است، این کاروان از طریق مرز خسروی عازم عراق خواهد شد تا در روز 14 دی همزمان با اربعین حسینی در کربلای معلی و آیین این روز حضور داشته باشد.

 

جشنواره قرآنی آیات مهلت نام‌نویسی دارد

 

علی پیروزمنش، دبیر جشنواره سراسری وبلاگ‌نویسی قرآن کریم با بیان این‌که دومین جشنواره سراسری وبلاگ نویسی قرانی در چهار بخش فتوبلاگ، پادکست، ویدئوکست و وبلاگ متنی برگزار می‌شود، آخرین مهلت ثبت نام در این جشنواره را دهم بهمن ماه 1391 عنوان کرد.


 وی گفت: علاقمندان می توانندوبلاگ‌های خود را با موضوعات گرافیک‌های قرآنی، نقاش‌های قرآنی، قرآن و تربیت صحیح، مترجمان و مفسران قرآن، قاریان و حافظان قرآن، قرآن و حکومت اسلامی، امثال قرآنی، دعاهای قرآنی، قرآن و اهل بیت علیهم السلام، سیمای انسان در قرآن، قرآن و خانواده، پیام‌های قرآنی شامل (وحدت و همبستگی، محبت و مهربانی، احترام به والدین، همت و تلاش
، نماز، انفاق، عفاف و حجاب) طراحی کنند.

 

وی همچنین معارف قرآن، قرآن و فرهنگ، قرآن و اجتماع، قرآن و زندگی، قرآن و طبیعت، قرآن و تاریخ، آموزش قرآن، قرآن وعفاف و حجاب، تفسیر قرآن، قرآن و کتب آسمانی، قرآن و پیامبران، کتابخانه قرآنی، نواها و نماهنگ‌های قرآنی، داستانهای قرآنی، خاطرات قرآنی، اشعار قرآنی، قرآن در گفتار بزرگان، قرآن و عدالت اجتماعی، موسسات و تشکل‌های قرآنی، آموزش‌های قرآنی را از دیگر موضوعات جشنواره یاد شده برشمرد.

 

براساس این گزارش این جشنواره توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی و با حمایت مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرانی وزارت ارشاد برگزار می‌شود.

 

فرماندار جدید اردبیل معرفی شد

 

در مراسمی با حضور استاندار اردبیل و جمعی از مسؤولان استانی و نماینده مردم اردبیل در مجلس، کاظم دبیر به عنوان فرماندار جدید شهرستان اردبیل معرفی شد.

 

بنا بر این گزارش، اکبر نیکزاد،استاندار اردبیل در این مراسم که صبح امروز در محل فرمانداری اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: تمام مسؤولیت‌ها در نظام اسلامی فرصتی مناسب برای خدمتگزاری و ارائه خدمات مطلوب به هموطنان است که این دوران خدمت در کارنامه مدیران و مسئولان به عنوان یک نقطه افتخار آمیز تلقی می‌شود.

 

وی ادامه داد: قطعاً در مسئولیت‌ها آنچه مهم به نظر می‌رسد کار و تلاش بیشتر است که امیدواریم در مسیر خدمت‌رسانی این انگیزه زمینه مساعد برای خدمت‌رسانی شایسته باشد.

 

هفتمین جشنواره بین المللی شعر فجر برگزار می‌شود

 

علی داننده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: دور هفتم این جشنواره در راستای ایجاد زمینه برای رشد و شکوفایی بیش از پیش مقوله شعر و فراهم سازی میدانی فراخ و ضیافت‌گاهی امن برای همه کسانی که دست در دست شعر دارند و پا در قلمرو سخن نهاده‌اند، برگزار می‌شود.

 

وی افزود: علاقمندان می‌توانند آثار خود را در تمام قالبهای شعری و سبک و گرایش و آفاق معنایی و مضامین مختلف و همچنین کتاب‌های پژوهشی و نقد در حوزه شعر (منتشر شده از فروردین 1389 تا پایان آذر 1391) به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

 

وی همچنین ایجاد بخش ویژه پیامبر مکرم اسلام(ص) را ویژگی‌ بارز این دوره عنوان کرد که شاعران می توانند آثار خود را در تمام قالب‌های شعری جشنواره با محوریت پیامبر (ص) به دبیرخانه ارسال کنند.

 

داننده گفت: شعرای استان نیز می‌توانند جهت شرکت در مرحله‌ی استانی جشنواره شعر فجر، آثار خود را تا بیستم دی ماه جاری به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی ارسال نمایند.

 

گفتنی است، آثار ارسالی باید در حداقل 10 و حداکثر 20 صفحه شعر (از نوسروده‌ها) بوده و تکمیل و ارسال فرم شرکت در جشنواره نیز ضروری است که علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت جشنواره www.fajrpoem.irمراجعه کنند./935/د101/ب

ارسال نظرات