تأکید امام جمعه قم بر حضور حوزویان در رسانه
خبرگزاری رسا - امام جمعه قم گفت: بعد از گذشت 35 سال از پیروزی انقلاب قابل قبول نیست که حوزویان در رسانه حضور نداشته باشند، باید عرصه باز شود، چرا که بعضی دستان ناپاک میخواهند از طریق نفوذ به رسانه، به نظام اسلامی آسیب بزنند.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجتالاسلام والمسلمین سعیدی، تولیت آستان مقدس در دیدار مدیر و مسؤولان دانشکده صدای و سیمای استان قم که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر برگزار شد به تبیین اهمیت رسانه و نقش آن در ترویج فرهنگ اسلامی پرداخت.
وی در ابتدای این دیدار گفت: اصل پیامسانی در جهان هستی و ارتباط خداوند با بندگانش به گونهای خاص است، به طوری که خداوند حاملان پیام را از میان افراد خاص گزینش کرده و با رشد و اعطای حکمت، آنها را به میان مردم فرستاد.
حجتالاسلام والمسلمین سعیدی افزود: پیامرسانان باید ویژگیهای خاصی داشته باشند تا بتوانند پیام را همانگونه که هست، به مردم برسانند که این اصل باید در فضای رسانهای امروز رعایت شود و از ورود افراد غریبه به معنای اعم، جلوگیری شود و میدان دست خودیها باشد.
تولیت آستان مقدس قم با اشاره به دعای حضرت موسی(ع) در پیشگاه خداوند، زمانی که برای رساندن پیام الهی به سوی فرعون مأمور شده بود، اشاره کرد و اظهار داشت: شرح صدر در پیام رسانی، قابل فهم بودن پیام، تقویت نیروی انسانی جهت پیام رسانی و سخن نرم از ویژگیهای یک پیام و پیام رسان در فضای رسانهای است که برگرفته از آیات قرآن کریم است.
وی اظهار داشت: دستگاه پیامرسانی و فضای رسانهای امروز این شرایط را باید داشته باشد تا بتواند مخاطب خود را جذب کرده و تأثیرگذار باشد.
امام جمعه قم با اشاره اسلامی بودن انقلاب گفت: انقلاب مردم ایران، اسلامی است و باید اسلامیت از ظاهر و باطن رسانه نیز بروز پیدا کند و جذب افراد در فضای رسانه باید بر مبنای فرهنگ اسلامی باشد.
حجتالاسلام والمسلمین سعیدی با ضروری دانستن ورود طلاب به عرصه رسانه و هنر تصریح کرد: بعد از گذشت 35 سال از پیروزی انقلاب قابل قبول نیست که حوزویان در رسانه حضور نداشته باشند، باید عرصه باز شود، چرا که بعضی دستان ناپاک میخواهند از طریق نفوذ به رسانه، به نظام اسلامی آسیب بزنند.
تولیت آستان مقدس در ادامه با اشاره به مقوله فرهنگ و عدم اختصاص بودجه مناسب به این امر یادآور شد: با توجه به اهمیت فعالیتهای فرهنگی، باید به بودجههای فرهنگی اهمیت داده شود و دولت باید بودجه های فرهنگی را افزایش دهد.
وی اضافه کرد: تمام هستی و هویت ما در فرهنگ ماست و باید بودجهها و هزینه های مناسب به این امر اختصاص داده شود.
حجتالاسلام والمسلمین سعیدی در پایان خاطر نشان کرد: کار دانشکده صداو سیمای استان قم در راستای تربیت نیروهای متخصص و متعهد یک کار حساب شده و آبرومندانه است که باید تقویت شود./907/د102/پ
ارسال نظرات