۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۱۸۷۸۱۰
با حضور آیت‌الله مقتدایی:

نشست مدیران مدارس علمیه خواهران اصفهان در قم برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نشست فصلی مدیران مدارس علمیه خواهران استان اصفهان با حضور آیت‌الله مقتدایی در قم برگزار شد.
آيت الله مرتضي مقتدايي
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط‌عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، آیت‌الله مرتضی مقتدایی رییس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران سه‌شنبه 30 مهرماه در این نشست با اشاره به پیشرفت و توسعه حوزه‌های علمیه خواهران در کشور اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از ائمه جمعه و روحانیون در شهرهای گوناگون متقاضی صدور مجوز راه‌اندازی مدرسه علمیه خواهران هستند.
وی با بیان اینکه امروز حساسیت بیشتری نسبت به حوزه‌های علمیه خواهران وجود دارد، افزود: امروز به برکت راه‌اندازی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، مدارس علمیه خواهران توسعه یافته‌اند و استقبال زیادی از آنها وجود دارد.
رییس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: هر جا مدرسه علمیه خواهران راه‌اندازی شده است، با استقبال فراوانی روبرو گشته است.
وی با اشاره به تاثیر فعالیت تبلیغی در فضای بانوان از سوی بانوان طلبه گفت: اینکه یک بانوی فاضله باحجاب در مورد حقوق زنان سخنرانی کند، تاثیرش بیش از آن است که در نماز جمعه در مورد حقوق زن صحبت شود.
آیت‌الله مقتدایی با اشاره به وضعیت حقوق زن در ایران در مقایسه با سایر کشورها خطاب به مدیران مدارس علمیه خواهران گفت: در مورد رعایت حقوق زن در ایران مقاله بنویسید و سخنرانی کنید و وضعیت حقوق زنان در ایران را تشریح کنید.
وی افزود: در کشورهایی که ادعای احترام به حقوق زنان را دارند، بدترین بی‌بندوباری‌ها و هتک حرمت‌ها نسبت به زن صورت می‌گیرد اما در جامعه اسلامی که حجاب رعایت می‌شود، شان و حرمت آن‎ها محفوظ است.
رییس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران کار مدیران مدارس علمیه خواهران را کاری عظیم برشمرد و تصریح کرد: این شغل هم دارای ظاهر و هم معنویتی عظیم است.
وی با اشاره به سخن رسول اکرم(ص) خطاب به حضرت علی(ع) در مورد ارزش هدایت انسان‌ها، خاطرنشان کرد: اگر طلبه‌ای که در مدرسه علمیه مشغول تحصیل و تهذیب است در آینده به مبلغی تبدیل شود و کسی به دست این مبلغ هدایت شود، اجر این کار به مدیر مدرسه نیز تعلق می‌گیرد.
آیت‌الله مقتدایی قرار گرفتن مدیران در جایگاه ارشاد و هدایت طلاب را موقعیتی ارزشمند دانست و ادامه داد: باید شاکر این نعمت باشید و به طلاب به عنوان اشخاصی بنگرید که در آینده مبلغ اسلام خواهند بود و به هدایت فرزندان این جامعه می‌پردازند.
لازم به ذکر است نشست مدیران مدارس علمیه خواهران استان اصفهان به مدت دو روز در قم برگزار شد و طی آن مسؤولان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به تشریح مهم‌ترین فعالیت‌ها و برنامه‌های این مرکز پرداختند./9191/د101/ن
ارسال نظرات