شور و شعور حسینی در قم افزایش یافته است
به گزارش خبرگزاری رسا، حجتالاسلام عباس اسکندری روز یکشنبه در جلسه فوق العاده شورای فرهنگی این سازمان که به منظور آسیبشناسی برنامههایی دهه اول محرم برگزار شد اظهار کرد: فرهنگ عزاداری و سوگواری برای مصیبت جانکاه شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان میراث گرانبهایی است که به امانت در دست ماست و ما باید نسبت به حفظ و نگهداری و گسترش این فرهنگ اهتمام جدی داشته باشیم.
وی با اشاره به حضور پرشور و شعور گروههای مختلف مردم در مراسم عزاداری و سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) تصریح کرد: بیش از هزار و 300 سال از واقعه دردناک عاشورا گذشته است اما فرهنگ عزاداری برای سیدالشهدا(ع) هر سال گسترش مییابد.
حجتالاسلام اسکندری گفت: عزاداری هیئتهای مذهبی در روز عاشورا به گونهای است که انسان احساس میکند حضرت امام حسین(ع) به تازگی به شهادت رسیدهاند؛ این مسئله از تاثیرگذاری عمیق فرهنگ عاشورا بر دل و جان مردم و عزاداری خالصانه آنها نشأت میگیرد.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم با ابراز خرسندی از تشکیل محافل پرشور عزاداری در جای جای شهر مقدس و استان قم توسط هیئتهای مذهبی، اظهار کرد: خوشبختانه با بررسیهای انجام شده، حجم آسیبهای عزاداری نسبت به سالهای قبل کاهش محسوسی داشته و دستاوردها و ثمرات ارزشمند هیئتهای مذهبی بیشتر به نمایش گذاشته شد.
وی برگزاری همایش مسؤولان هیئتهای مذهبی با حضور امام جمعه قم و دادستان عمومی و انقلاب اسلامی توسط سازمان تبلیغات اسلامی را در پیشگیری از بروز آسیبهای عزاداری موثر دانست و گفت: درست است که سازمان تبلیغات اسلامی متولی ساماندهی هیئات مذهبی است ولی این سازمان از همکاری سایر نهادهای استان در برچیدن آسیبهای عزاداری و رونق بخشی به محافل عزاداری استقبال میکند.
حجتالاسلام اسکندری در پایان از تلاش مجاهدانه و خالصانه همه هیئتهای مذهبی استان که در پرشورکردن محافل عزاداری و تبیین فرهنگ عاشورا نقش داشتهاند قدردانی کرد و گفت: چون امام حسین(ع) برای رضایت پروردگار قیام کرد، حقیقتا خداوند رأسا امور مربوط به حضرت اباعبدالله(ع) را به عهده دارد، یعنی این همه شور و شعور از ناحیه خداوند است که بر وجود انسانهای مومن حکومت میکند./920/د102/ی