دوره تخصصی پیش حوزوی الرحمن در اهواز برگزار میشود

حجت الاسلام عبدالکریم سلطانی، مدیر حوزه علمیه المهدی(عج) زرگان اهواز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به پایان رسیدن سال تحصیلی حوزه علمیه، اظهار داشت: با توجه به نام نویسی داوطلبان در آزمون سراسری حوزه علمیه دوره تخصصی پیش حوزوی الرحمن برگزار می شود.
وی با اشاره این دوره تخصصی گفت: دوره پیش حوزوی الرحمن ویژه دانش آموزان و داوطلبان ورود به حوزه علمیه سال آینده را دارند برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام سلطانی با بیان این که داوطلبان در این دوره برخی از دروس حوزه علمیه را آموزش می بینند، تصریح کرد: زمان نام نویسی در دوره از 15 بهمن ماه تا 25 این ماه ادامه خواهد داشت.
مدیر حوزه علمیه المهدی(عج) زرگان اهواز همچنین برنامه های ورزشی، مسابقات علمی، اردو سیاحتی و زیارتی را از ویژه برنامه های این دوره تخصصی عنوان کرد و افزود: زمان برگزاری این دوره با توجه به نفرات نام نویسی شده برگزار خواهد شد.
استاد حوزه علمیه با بیان این که مناطق محروم و حاشیه نشین اهواز نیاز مبرمی به روحانیت و مبلغان دینی دارند، تأکید کرد: به یقین می توان گفت که دوره تخصصی پیش حوزوی الرحمن برای جذب طلبه برای تحصیل در حوزه علمیه است.
حجت الاسلام سلطانی با اشاره به اقدامات دیگر حوزه علمیه المهدی(عج) ابراز داشت: ویژه برنامه جشن بزرگ روز 22 بهمن با حضور بیش از یک هزار دانش آموزان شمال اهواز و شهرستان باوی برگزار خواهد شد.
مدیر حوزه علمیه المهدی(عج) زرگان اهواز با بیان این که مبلغانی در زمینه های گوناگون تبلیغی به مناطق محروم شهرستان باوی اعزام کرده ایم، افزود: خوشبختانه از نخستین سال تأسیس حوزه علمیه المهدی تاکنون برنامه های ویژه ای را برگزار شده است./9458/ت302/س