بهبود الگوی مصرف مهم ترین الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام محمد علی رحمانی آملی، عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران امروز در جمع بانوان فرهنگی شهرستان آمل با تشریح سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی به نقش زنان در اقتصاد اشاره کرد و گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) یک الگوی عینی برای دختران، همسران و مادران در جامعه به شمار مِی رود که در همه ابعاد سیاسی، اقتصادی، دینی و اخلاقی می تواند به عنوان شاخص قرار گیرد.
وی بر بهره گیری از سیره و روش زندگانی حضرت زهرا(س) تاکید کرد و گفت: انتقال این آداب و رسوم زندگانی و ترویج رفتاری حضرت فاطمه زهرا(س) باید از مهم ترین الویت های متولیان دینی و فرهنگی باشد.
امام جمعه آمل یکی از الزمات حرکت در چارچوب اقتصاد مقاومتی را بهبود الگوی مصرف دانست و گفت: متأسفانه الگوی مصرف در کشور ما بالاتر از حد بوده و این ترویج فرهنگ مصرف گرایی از سوی غربی ها علاوه بر این که به اقتصاد ما لطمه می زند بنیان های دینی و فرهنگی ما را تخریب می کند.
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران، نقش زنان را در اصلاح الگوی مصرف در سبد دارایی ها و هزینه های خانواده ها مؤثر دانست، گفت: اگر قرار است به شعار سال 93 اعلام شده از سوی مقام مطظم رهبری تحقق بخشیم باید با عزمی ملی و مدیریتی جهادی در خصوص اصلاح الگوی مصرف در زندگانی ما تلاش کنیم.
حجت الاسلام رحمانی آملی با اعلام این که زنان در ایجاد بسترهای فرهنگی لازم برای توسعه و پیشرفت های اقتصادی باید همت و تلاش مضاعفی داشته باشند بر قناعت و صرفه جویی و جلوگیری از مدگرایی و تجمل گرایی که کار بسیار ناپسند اقدام کنند.
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران، افزود: باید با درست مصرف کردن و اهمیت دادن به تولیدات و منابع داخلی کشور بتوانیم روی پای خود بایستیم تا تکلیف اقتصاد ما روی میز کشورهای غربی مانند اروپایی ها و آمریکایی ها مشخص نشود و دشمنان نتوانند برای اقتصاد کشور ایران تصمیم بگیرند، در این زمینه زنان نیز می توانند نقش بارزی داشته باشند.
امام جمعه آمل ادامه داد: امروز نقش زنان جامعه اسلامی ایران در تحکیم زیر ساخت اقتصاد مقاومتی کشور کمتر از مردان نیست زیرا زنان به عنوان مدیر خانواده می توانند درست مصرف کردن را در خانواده نهادینه کنند.
وی با اشاره به این که یکی از بزرگترین الطافی که خداوند به کشور ما عطا کرده، برکت حضور، فعال و محترم بودن نهاد خانواده است؛ ادامه داد: امیدواریم نسل در نسل برای حفظ و پایداری این نهاد مقدس از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم.
حجت الاسلام رحمانی آملی با تأکید بر این که اسلام، نقش زن در تربیت فرزندان را بسیار مهم و اساسی قلمداد میکند و بانوان در تربیت و اثرگذاری در جهت گیریهای آقایان نیز نقش مهمی دارد، تصریح کرد: حضرت زهرا (س) به عنوان محور هستی و خلقت شناخته شده است که این خود باعث شده تا زن در اسلام دارای کرامت و از جایگاه ویژه ای برخوردار باشند.
وی با استناد به حدیثی از امام زمان(عج) که فرموده اند: الگوی من مادرم فاطمه زهرا(س) است، تأکید کرد: ضرورت امروز جامعه ما کنکاش و تبیین چرایی فلسفه و الگو بودن فاطمه (س) برای انسان کامل است.
عضو شورای استانی حوزه علمیه اشاره کرد: تمسک به سبک زندگی حضرت زهرا(س) تنها راه برون رفت جامعه از تهاجم فرهنگی دشمنان است و سبک زندگی حضرت زهرا نمونه ای کامل و بی نظیر از سبک زندگی و سیره پیامبر اکرم (ص) است./950/پ202/ب