هشتمین همایش علمی تربیت اسلامی فضای مجازی به کار خود پایان داد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، هشتمین همایش علمی تربیت اسلامی فضای مجازی امروز در سالن اجتماعات مجتمع یاوران مهدی(عج) با سخنرانی مدیر حوزههای علمیه خواهران و تجلیل از کمیتههای برتر استانی به کار خود پایان داد.
بر اساس این گزارش در هشتمین همایش علمی تربیت اسلامی فضای مجازی چالشها و راهکارها نمایندگان ولی فقیه و مدیران حوزههای علمیه استانی خواهران و برادران نیز حضور داشتند.
حمزهای دبیر همایش در سخنانی با اشاره به تأکیدات مدیر حوزههای علمیه و وزیر آموزش و پرورش مبنی بر همکاری و تعامل این دو نهاد، گفت: همکاری حوزه و آموزش و پرورش امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
وی با بیان اینکه حوزههای علمیه باید وارد آموزش و پرورش شوند، افزود: حلقه گمشده ما در این عرصه اعتبارات است.
حمزهای با اشاره به اهمیت همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: این امر مورد توجه جدی رهبری است و ایشان فرمودند همه دستگاهها و مردم باید به آموزش و پرورش کمک کنند.
حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی مدیر حوزههای علمیه خواهران نیز در این مراسم طی سخنانی، با بیان اینکه حوزه علمیه هیچگاه رقیب آموزش و پرورش نیست، گفت: تعامل مدیریت حوزه علمیه با وزرا همیشه قابل مشاهده بوده است.
وی ادامه داد: نگاه ما به آموزش و پرورش مثبت است و تغییر دولتها و مسائل حزبی و جناحی هیچ تأثیری در این تعامل نخواهد داشت.
حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش میدان دین است، افزود: حوزه متولی دین جامعه است و این تعامل با اقبال و ادبار دولتها کم و زیاد شده اما هیچگاه متوقف نشده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه آموزش و پرورش بهترین و پاکترین نهاد کشور است، این امر را به خاطر تعامل با حوزه دانست و گفت: تا زمانی که کارگزارن اصلاح نشوند، جامعه اصلاح نمیشود.
نیک نفس سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا نیز در این همایش با اشاره به اینکه دچار نوعی وابستگی به اینترنت و بازیهای رایانههای در کشور شدهایم، اظهار کرد: متأسفانه امروز به خاطر شکاف بین نسلی سطح دانش والدین نسبت به فرزندان زیاد شده و این مسأله سبب مشکلاتی میشود.
سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا بر ضرورت توجه والدین به فرزندان به ویژه در عرصه ورود به فضای مجازی تأکید کرد و گفت: همانگونه والدین کودکان خود را در عبور از خیابان کمک و مراقبت میکنند در عرصه فضای مجازی نیز باید مراقبت داشته باشند و فکر نکنند که کودک در اتاق خود مشغول کار با رایانه است و این فضا خطری برای او ایجاد نمیکند.
نیک نفس با بیان اینکه تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی باید شناخته شود، ابراز کرد: ما باید در این عرصه شناخت پیدا کنیم و در مرحله دوم جامعه را از خطرات و آسیبهای آن با خبر کنیم.
قدمی رییس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش از دیگر سخنرانان این همایش بود، وی تربیت انسان را امری مهم دانست و گفت: فضای مجازی فضای تربیت است و باید از این عرصه به خوبی استفاده کرد.
وی ادامه داد: فضای مجازی باید به عنوان یک واقعیت پذیرفته شود چون امروز دشمن به وسیله ابزاری جذاب و مطابق با ذائقه جوانان در این عرصه به دنبال جذب و انحراف جوانان است.
گفتنی است در پایان هشتمین همایش علمی تربیت اسلامی فضای مجازی چالشها و راهکارها از کمیتههای برتر استانی و صاحبان مقالات برتر از سوی مدیران حوزههای علمیه برادران و خواهران تجلیل به عمل آمد.
شایان ذکر است هشتمین همایش علمی تربیت اسلامی فضای مجازی چالشها و راهکارها، پس از دو روز به کار خود پایان داد./927/پ202/ن