۰۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۶
کد خبر: ۲۰۷۷۳۹
رییس پژوهشگاه مطالعات تقریبی خبر داد؛

ارسال 150 رساله و پایان‏نامه به دبیر‏خانه همایش آثار و پایان‏نامه‏های تقریبی

خبرگزاری رسا ـ رییس پژوهشگاه مطالعات تقریبی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در نخستین همایش تقدیر از آثار و پایان نامه‏های تقریبی، از ارسال 150 رساله و پایان نامه به دبیر‏خانه این همایش خبر داد و گفت: این آثار در موضوعات فقه و اصول، فلسفه و کلام،علوم سیاسی، حقوق و علوم قرآنی، از مراکز مختلف حوزوی و دانشگاهی به دبیرخانه همایش ارسال شده است.
حجت الاسلام مختاري رياست پژوهشگاه مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‏الاسلام محمد‏حسین مختاری، رییس پژوهشگاه مطالعات تقریبی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در نخستین همایش تقدیر از آثار و پایان نامه‏های تقریبی که پیش از ظهر امروز در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، به اهمیت تحقیق و پژوهش در امر تقریب اشاره کرد و گفت: تقریب بر پایه و محور پژوهش استوار است.
وی از ارسال 150 رساله و پایان نامه به دبیر‏خانه این همایش خبر داد و گفت: این آثار در موضوعات فقه و اصول، فلسفه و کلام،علوم سیاسی، حقوق و علوم قرآنی، از مراکز مختلف حوزوی و دانشگاهی چون حوزه علمیه قم، جامعه المصطفی، دانشکده اصول دین، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، حوزه های علمیه خواهران، دانشگاه تربیت مربی شهید رجایی، دانشگاه باقرالعلوم(ع)، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه ادیان و مذاهب و دیگر مراکز علمی به دبیرخانه همایش ارسال شده است.
حجت‏الاسلام مختاری در ادامه خاطرنشان کرد: آثار و مقاله‏هایی که به دبیرخانه این همایش از مدارس و آموزشگاه‏های شهر قم و شهرستان‏های دیگر ارسال شده است از سوی کارشناسانی که در حوزه تقریب تخصص دارند در دو مرحله مورد بررسی قرار گرفت.
رییس پژوهشگاه مطالعات تقریبی تصریح کرد: محتوای علمی آثار ارسالی در بخش های مختلف از منظر فریقین و در چارچوب مباحث تقریبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت 14 اثر به عنوان آثار برتر شناخته شدند که در این همایش از صاحبان این آثار تقدیر به عمل آمد.
حجت‏الاسلام مختاری در پایان ابراز داشت: امسال برای نخستین بار این همایش در سطح ملی برگزار شد و امیدواریم در سال آینده در سطح بین‏المللی برگزار شود تا از آثار تقریبی اندیشمندان دیگر کشورها هم تقدیر به عمل آید./922/پ202/ع
ارسال نظرات