۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۸
کد خبر: ۲۱۱۲۲۰

شاگرد 30 ساله علامه طباطبایی با 2 جلسه غیبت

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله پهلوانی(ره) در طول بیش از سی سال که در خدمت علامه طباطبایی(ره) بود تنها دو بار در درس حاضر نشد.
آيت الله شيخ علي سعادت پرور (پهلواني)
به گزارش خبرگزاری رسا، در کتاب «سلوک با همسر» آمده است: یکی از اموری که زندگی ات را صفا و جلا می بخشد و زمینه ها را برای دست یابی به کمال نهایی انسانی مهیا می سازد و راه را برای انسان بالفعل شدن هموار می کند، آن است که روح تعاون بر برّ و تقوا را میان خود و همسرت حاکم کرده و تقویت نمایی، و بدانی که همان گونه که دو رکن تعاون بر برّ و تقوی و عدم حمایت و کمک و مساعدت بر اثم و عدوان، به سالم سازی و اصلاح جامعه منتهی می شود، توجه به آن دو رکن نیز نقش جدی و اساسی در صلاح و سلامت کانون خانوادگی ات داشته و در دست یابی به حیات طیبه که سعادت مندی و حیات واقعی است، بسیار موثر می باشد که ذات اقدس ربوبی فرمود: در نیکو کاری و پرهیز کاری، با یکدیگر همکاری کنید و در گناه و تعدی، دستیار هم نشوید و همکاری نکنید؛ «تعاونوا علی البر و التقوی و لا تعاونو علی الاثم و العدوان».
شیخ عارف کامل ما حضرت حجة الحق آیة الله پهلوانی ـ اعلی الله مقامه الشریف ـ در طول بیش از سی سال که در خدمت حضرت جمال العارفین آیت الله علامه طباطبایی ـ قدس سره الشریف ـ بودند تنها دو بار جلسه درس را ترک نمودند که یک بار جهت شرکت در مجلس ازدواج صبیه شان در تهران بود که مجبور شدند حضور پیدا کند و بار دیگر در حالی بود که برای شرکت در جلسه درس، به منزل استادشان مرحوم علامه طباطبایی می رفتند و دیدند برف سنگینی باریده و سید پیری به زحمت، برف بام خود را پارو می کند، با خود فکر کرده و یقین کردند که رضایت استادشان در این است که به جلسه نروند و به این سید پیر کمک کرده و برفشان را پارو کنند.
در این حکایتی که برایت نقل کردم تأملی کن و توشه های معنوی و اخروی و درس های زندگی ات را از آن برداشت نما.
اعانت همسرت بر برّ و تقوی آن است که به گونه ای برای او بسترسازی کنی و زمینه ها و مقدمات را برایش فراهم نمایی که بتواند خواسته های محبوب حقیقی اش ـ جل جلاله ـ را جامه عمل پوشد و تکالیف و وظایف الهی اش را بر زمین نگذاشته و به معصیت و نافرمانی حضرت احدیت ـ جل جلاله ـ مبتلا نگردد.
گفتنی است، آیت الله علی سعادت پرور(پهلوانی) در پنجم آذرماه سال ۱۳۸۴ هجری شمسی به دیدار حق شتافت. در تشییع پیکر آن مرحوم، مراجع، اساطین، فضلاء و طلاب حوزه سوگوارانه حضور یافتند و با نماز حضرت آیت‏الله‏العظمی بهجت، پیکر آن عارف واصل در جوار کریمه اهل‏بیت، حضرت فاطمه معصومه سلام‏الله علیها به‏خاک سپرده شد. مقام معظم رهبری حضرت آیت‏الله خامنه‏ای مدظله‏العالی در پیام خود ضمن تفقد و دلجویی از خانواده محترم آن مرحوم، چنین مرقوم فرمودند:آن بزرگوار عمر طیب وطاهر و همراه با تلاش مبارکی را در تعلیم و ترویج معارف الهی و توحیدی گذراندند و نمونه‏ای از صفا و اخلاص بودند./921/ت303/س
ارسال نظرات