استقبال بانوان مبلغ قم از طرح ساماندهی مبلغان
به گزارش خبرگزاری رسابه نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، عبدالعلی براتی به ساماندهی هیئات مذهبی و مداحان با هدف تأثیرگذاری در حوزه بانوان مبلغه اشاره کرد و گفت: درصدد شناسایی و ساماندهی بانوان مبلغه در سطح استان هستیم.
وی به ایجاد فضای مثبت در عرصه کاری بانوان مبلغه اشاره کرد و افزود: به جای مباحث سیاسی و امنیتی به دنبال ایجاد فضایی سالم و مثبت در راستای فعالیت این قشر در جامعه هستیم.
مسؤول آموزش و پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم به ساماندهی مبلغات سنتی اشاره و خاطرنشان کرد: در راستای ارتقای مهارت این افراد از سال گذشته زمینه برگزاری جلسات و کارگاههایی را برای آنها فراهم کردهایم.
براتی با بیان اینکه 110 مبلغه در این کلاسها حضور دارند گفت: 50 جلسه برای مبلغات سنتی زیر دیپلم برگزار شد.
وی به استقبال زیاد از این کلاسها و کارگاهها اشاره و بیان کرد: مرحله دوم این طرح که شامل افراد بالای دیپلم و محصلان در حوزه است به زودی اجرا میشود.
مسؤول آموزش و پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: برای شناسایی این افراد فراخوانی اعلام خواهد شد تا مبلغات با حضور در این جلسات آموزشهای لازم را فرا بگیرند.
براتی به آموزش احکام و مداحی برای مبلغات سنتی اشاره و بیان کرد: در این کلاسها مبلغات با حلال و حرام مداحی آشنا میشوند تا به صورت صحیح در مجالس مداحی کنند.
وی ادامه داد: جلسات آسیبشناسی، نمایشگاه کتاب، دورههای آموزش مهارتهای زندگی و مقتلشناسی و مقتلخوانی از جمله برنامههایی است که برای بانوان در نظر گرفته شده است.
مسؤول آموزش و پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم هدف از برگزاری کلاسهای مقتلشناسی و مقتلخوانی را آشنایی بانوان با منابع صحیح عنوان کرد و افزود: عدهای از مبلغات به نحوه دسترسی به منابع و استفاده از آنها آشنایی لازم و کافی ندارند.
براتی هدف دیگر از برگزاری این کلاسها را ساده و روانخوانی دانست و گفت: با برگزاری کلاسهای مقتلخوانی این افراد مهارت روان خواندن را پیدا کرده و با شیوه صحیح خواندن آشنا میشوند.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که مطالب به درستی خوانده شوند، دلنشینتر بوده و تأثیر بیشتری روی شنونده میگذارد و در این حالت هدف اصلی مداحی نیز میسر میشود.
مسؤول آموزش و پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم به شناسایی و ساماندهی دو گروه بانوان مبلغه اشاره کرد و اظهار داشت: در دوره گذشته بانوان زیردیپلم در کلاسها و کارگاهها شرکت داشتند در حالیکه در این دوره به دنبال ثبتنام افراد بالای دیپلم و فعالان در حوزه هستیم.
براتی با بیان اینکه عدهای از مبلغات به دلیل فقر فکری و کمبود اطلاعات ممکن است موارد نادرستی را در جلسات به مردم بگویند، افزود: عدهای از اعضای فعال حوزه با توجه به دارا بودن توانایی باید در این مجالس شرکت کرده و اطلاعات درست را به مردم ارائه دهند زیرا حضور در جلسات خانگی یکی دیگر از وظایف مهم این افراد است.
مسؤول آموزش و پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم یادآور شد: استقبال از این کلاسها و کارگاهها زیاد بوده و طرفداران بسیاری دارد و هدف اصلی ما نیز از برگزاری این جلسات و کارگاهها آشنایی برخی مبلغات با شیوههای صحیح مداحی و اطلاعرسانی است.
براتی تأکید کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی در این زمینه مدتی است فعالیتهای خود را آغاز کرده و در حال حاضر در این زمینه اقداماتی هم انجام داده است./907/د102/ی