پوشیدن لباس روحانیت مسؤولیت آور و اجر آن نزد پروردگار محفوظ است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان به مناسبت میلاد پر خیر و برکت رسول خدا(ص) در مراسم عمامه گذاری طلاب، به مسؤولیت طلاب پس از پوشیدن لباس اشاره کرد و گفت: با استناد به حدیث شریف «کونوا دعاة الناس بغیر ألسنتکم» کسی که لباس روحانیت می پوشد باید عملش برای مردم درس باشد.
وی گفت: کسی که به لباس روحانیت ملبس میشود، باید در همه رفتارها و برخوردهای خود دقت کند و در همه امور شؤون اسلامی را رعایت کند.
وی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است که روحانیونی عامل نشر اخلاق و سبب خیر و برکت در جامعه بودند که در ملتزم به اخلاق اسلامی بوده و آداب معاشرت اسلامی را رعایت میکردند.
مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان اظهار داشت: شهید مطهری که انسانی با وقار، محترم و اثرگذار بود، به گفته همسرشان حتی در منزل هم هنگام خواندن نماز لباس روحانیت خود را کامل میپوشید و نماز میخواند.
وی متذکر شد: کسی که لباس روحانیت را میپوشد یعنی هدف خود که هدایتگری است را فریاد میزند، لذا باید قبل از آن که دیگران را هدایت کند، به اصلاح خود بپردازد.
آیت الله طباطبایی نژاد به روایتی از حضرت علی (ع) اشاره کرد و گفت: کسی که می خواهد ولایت قومی را بدست گیرد، باید قبل از آنکه آن ها را اصلاح کند، به اصلاح خود بپردازد.
وی خاطرنشان کرد: علی رغم همه مشکلاتی که برای روحانیان وجود دارد، لیکن اگر کسی بتواند به معنای واقعی روحانی درستی باشد، آنچنان مأجور است که بر اساس روایات بر بال ملائک راه می رود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به روایتی گفت: در روز قیامت هیچ کس پشیمان تر از فردی نیست که دیگران را راهنمایی کرده و به راه راست هدایت کرده و خود او عامل به سخنان خود نبوده است.
وی در پایان به روایتی از امیرالمؤمنین(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت فرمودند: هیچ کس را به کاری امر نکردم مگر این که خودم آن کار را انجام داده باشم و هیچ کس را از کاری منع نکردم مگر این که قبل از آن خودم آن کار را ترک کرده باشم./1305/پ202/ب6