۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۴
کد خبر: ۲۶۷۵۵۲
حجت الاسلام ارزانی:

حلقه مفقوده حل مشکلات استان اصفهان، همدلی و هم‌زبانی است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در آیین افتتاحیه برنامه های اوقات فراغت مساجد استان اصفهان گفت: استان اصفهان از نظر منابع انسانی هیچ کمبودی ندارد و حلقه مفقوده حل مشکلات اصفهان، همدلی و هم‌زبانی است.
حجت الاسلام حبيب رضا ارزاني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، روز دوشنبه در آیین افتتاحیه مشترک برنامه های اوقات فراغت مساجد استان اصفهان که در سالن همایش های صدا و سیمای مرکز اصفهان برگزار شد، بر رسیدن به فهم مشترکی در مورد تعریف اوقات فراغت اشاره کرد و گفت: هر کس اوقات فراغت را به گونه ای معنا می کند، از این رو آنچه در همه تعاریف مشترک است، اختیار در انتخاب برنامه های اوقات فراغت است.

 

وی رسیدن به سلامت روان را یکی از کارکردهای اوقات فراغت عنوان کرد و گفت: اصولا افراد اوقات فراغت را زمانی می دانند که از انجام کار اجباری فارغ می شوند، از این رو  می توانند به آرامشی برسند که در نتیجه آن سلامت روان را به دنبال خواهد داشت.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان کارکرد دیگر اوقات فراغت را شکوفایی استعدادهای افراد در برنامه ها دانست و اظهار داشت: چون در برنامه های اوقات فراغت اغلب افراد به دنبال علایق و خواسته های خود می‌روند، شکوفایی استعدادها یکی از کارکرد های اوقات فراغت است.

 

تقویت روابط اجتماعی افراد را از دیگر کارکرد های اوقات فراغت برشمرد و اظهار داشت: در عصر کنونی که نوجوانان و جوانان با ورود به فضای مجازی از قرار گرفتن در محیط های اجتماعی کمتر بهره مند می شوند، حضور در برنامه های اوقات فراغت مساجد، بستر خوبی را برای ایجاد تعاملات اجتماعی و ارتقاء آن به وجود می آورد.

 

وی اظهار داشت: حال که به ضرورت برنامه ریزی دقیق و منظم برای اوقات فراغت و کارکردهای آن پی بردیم، باید بهترین مکان برای سپری کردن این اوقات را جست‌وجو کنیم.

 

متأسفانه از محوریت مساجد فاصله گرفته ایم

حجت الاسلام ارزانی مسجد را بهترین مکان برای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانست و گفت: متأسفانه هر چه از پیروزی انقلاب گذشت، در مسیری قرار گرفتیم که از مسجد فاصله گرفتیم و با جایگزین کردن برخی مراکز فرهنگی در کنار مساجد از مسیر اصلی انقلاب دور شدیم.

 

وی همدلی و هم‌زبانی دستگاه های مختلف در بازگرداندن جایگاه اصلی مساجد را ارزشمند دانست و گفت: کاش زودتر از این به فکر می افتادیم و کارکرد اصلی مساجد را احیا می کردیم.

 

فضای معنوی حاکم بر مساجد، آسیب فعالیت های اوقات فراغت را کم می کند

وی اظهار داشت: وقتی کار فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی را در فضای مسجد پیش بینی کنیم، ناخودآگاه آسیب‌های آن ها بسیار کم می شود.

 

حجت الاسلام ارزانی تصریح کرد: در فضای معنوی مسجد و امامزاده هر کسی وارد شود، چه تند رو و چه کندرو و از هر جناحی باشد، نمی‌توانند هر فعالیتی را انجام دهند و مجبورند، تحت آن فضای معنوی برنامه ریزی کنند.

 

وی افزود: کلیه فعالیت هایی که برنامه ریزی می شود، زمانی ارزشمند است که یک پیوست مسجدی داشته باشد و این امر در یک نظام جمهوری اسلامی امری ضروری است.

 

دلسوزان انقلاب باید دغدغه ارتباط با مسجد را جدی بگیرند

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان کلیه دلسوزان انقلاب و فعالان فرهنگی را به ارتباط با مسجد متذکر شد و اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری، پایگاه های بسیج، بقاع متبرکه، کانون های فرهنگی تبلیغی و تربیت بدنی باید همه دغدغه خود را بازگرداندن سبقه مسجدی به فعالیت ها قرار دهند که همین حل بسیاری از مشکلات جامعه را به دنبال خواهد داشت.

 

وی در پایان از دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان به واسطه اهتمام به تشکیل جلسات هیأت هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تقدیر کرد و گفت: تشکیل این جلسات و در کنار آن کارگروه هماهنگی و نظارت بر فعالیت های فرهنگی مساجد و بقاع متبرکه نمادی از تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره ایجاد همدلی و همزبانی است./1305/پ202/ح

ارسال نظرات