تحصیل 4 هزار قرآنآموز زیر نظر مؤسسه مهد قرآن و عترت آذربایجانشرقی
رحیم وظیفهشعاع، مدیر مؤسسه مهد قرآن و عترت استان آذربایجانشرقی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، اظهار داشت: مراکز فعال در شهرستان های آذربایجان شرقی اظهار داشت: حفظ قرآن کریم نخستین حرکت مؤسسه مهد قرآن بود که بر اساس فرمایشات نورانی مقام عظمای ولایت شکل گرفت و هم اکنون نیز تداوم دارد.
وی افزود: این حرکت متعالی در قالب طرحهای حفظ 2 ساله، 3 ساله، 4 ساله و 6 ساله قرآن ویژه نونهالان، مقاطع ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان، دیپلم و دیپلم به بالا اجرایی می شود که در حال حاضر نزدیک به 300 نفر حافظ کل قرآن کریم و هزاران حافظ زیر 20 جزء در مؤسسه تربیت شده اند و دهها کلاس حفظ قرآن با حضور صدها تن از شیفتگان زلال جاری قرآن در سطح استان در حال برگزاری است.
وظیفهشعاع با بیان اینکه هم اکنون بیش از 100 نفر مربی قرآن که همگی از قرآن آموزان بودند جذب مهد قرآن شده اند و در سه مرکز خواهران و برادران در طرح جامع و حفظ موسسه مهد قرآن خدمات ارائه می دهند، گفت: موسسه مهد قرآن استان در سال 1381 به دلیل فعالیت های اثر گذار و موفق در زمینه توسعه و توریج فعالیت های قرآنی، به عنوان کانون نمونه فعالیتهای قرآنی انتخاب شد.
وی با بیان اینکه انتخاب به عنوان خادم نمونه قرآنی کشور طی چندین سال و انتخاب به عنوان مرکز نمونۀ کشوری در ترویج آثار شهید مطهری در سال 1389 از دیگر افتخارات مؤسسه است، افزود: در سال 1391 نیز عضو هیأت مدیره مهد قرآن استان موفق به دریافت نشان خادمی نمونه قرآن کریم شده است.
وظیفهشعاع با بیان اینکه مهد قرآن هریس، میانه، کندوان میانه و شربیان مشغول آموزش قرآن به نونهالان در استان هستند، گفت: مهدهای قرآن عجبشیر، اسکو، خواجه، مراغه، آذرشهر، تسوج، چاراویماق، بستان آباد، وایقان، هشترود و کوزه کنان، نسبت به ارائه خدمات قرآنی فعالیت دارند.
وی با اشاره به مراکز فعال در شهرستان های آذربایجان غربی نیز یادآور شد: مهد قرآن ماکو درسال 1387 تأسیس شده که سالانه بیش از 400 نفر پذیرش دارد، ضمن اینکه مهد قرآن میاندوآب تأسیس شده در سال 1379 سالانه بیش از 3 هزار نفر را در عرصه های قرآنی آموزش می دهد.
مدیر مؤسسه مهد قرآن و عترت استان آذربایجانشرقی افزود: هم اکنون بیش از 100 نیروی قرآنی در 11 مرکز آموزشی در سطح تبریز و حومه جذب مؤسسه شده اند و پذیرای خردسالان هستند. این مراکز سالانه میزبان بیش از 1500 نونهال برای آموزش های ویژه این سنین و آموزش های قرآنی هستند.
وی با بیان اینکه تدبر در قرآن و سیره ائمه اطهار بر اساس میزان درک و فهم این کودکان و با استفاده از ابزارهای مختلف آموزشی و کاردستی و... آموزش داده می شود، خاطرنشان کرد: مراکز آموزشی خاتم الانبیاء(ص) واقع در خیابان حجتی، امام علی(ع) واقع در شهرک شهید یاغچیان، حضرت زهرا(س) واقع در کجاباد، امام حسن(ع) در شهرک الهیه، امام حسین(ع) در سه راهی حافظ و مارالان در تبریز ارایه خدمات دارند.
به گفته وظیفهشعاع مراکز آموزشی امام سجاد(ع) واقع در آخمقیه، امام باقر(ع): واقع در خلجان، امام صادق(ع): واقع در منظریه، امام موسی بن جعفر(ع) در مقصودیه، امام رضا(ع) در مایان سفلی و مرکز آموزشی امام جواد(ع) واقع در قراملک نیز در ترویج فرهنگ و معارف قرآنی زیر نظر مؤسسه مهد قرآن و عترت استان فعالیت دارند.
وظیفه شعاع با اشاره به اینکه پس از سال 79 با درخواست مردم، وارد فضای آموزشهای کلاسیک شدیم، افزود: ایجاد 17 مدرسه و مرکز پیش دبستانی نتیجه این تصمیم بود که اکنون در هر سال تحصیلی حدود 4000 دانش آموز در مدارس صدرا و مراکز پیش دبستانی مشغول تحصیل هستند./853/ت302/ح