۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۴
کد خبر: ۲۸۰۳۲۰
استاد حوزه و دانشگاه؛

قرآن کریم بهترین الگوی تربیتی و راهنمای سعادت بشر است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه قرآن کریم را بهترین الگوی تربیتی و راهنمای سعادت بشر دانست و گفت: قرآن کریم به این حقیقت تصریح دارد و تأکید می‌کند اگر کسی الگو و روشی بهتر از آن دارد عرضه کند، بنابراین بهتر است افراد و جوامعی که برای مقابله با این تفکر الهی بسیج شده‌اند با واقع بینی حقایق آن را درک کنند.
قرآن کريم

حجت الاسلام محمدرضا آقایی، استاد حوزه و دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، اظهار کرد: اگر اجازه دهیم کار آموزش قرآن کریم بصری کتبی شود به همان روخوانی معمولی قرآن مبتلا می شویم و با این کار ماهیت نظام آموزشی دگرگون می شود.

 

وی در ادامه تصریح کرد: جریان آموزش قرآن بر اساس آنچه پیامبر اکرم(ص) وضع کرده‌اند، بر اساس گفتار معلم و شنیدار متکلم است و در این نظام آموزشی باسواد و بی سواد مساوی هستند.

 

استاد حوزه و دانشگاه جایگاه و مقصد اصلی نزول و آموزش قرآن را قلب افراد دانست و گفت: قرآن کریم تعقل، تدبر و تفکر در آیات قرآن را لازمه ایمان، یقین و خشوع دانسته و قلب مؤمن را دروازه اصلی ورود آیات و معانی حق می داند.

 

حجت الاسلام آقایی تلقی دین از حجاب را به عنوان ابزاری برای رفع موانع رشد زن در اجتماع برشمرد و عنوان کرد: زن هم مانند مرد برای بروز استعدادها و توانمندی های خود نیازمند حضور در اجتماع و استفاده از مواهب اجتماعی است، بنابراین لازم است تا موانع این حضور برطرف شود، در واقع اسلام می خواهد از زن به شکل ویژه ای حمایت کند.

 

وی اساس آموزش قرآن را از طریق گوش و زبان دانست و گفت: آموزش اصولاً سمعی بصری است و می تواند جنبه بصری هم یافته و بعداً به آن اضافه  شود، بنابراین تمرین درست گفتن و صحیح شنیدن در آموزش قرآن ارزش و جایگاه ویژه ای دارد.

 

حجت الاسلام آقایی برداشت غربی از مبادی تفکری اسلام را سبب بروز انحرافات بسیاری در دین دانست و وهابیت را نمونه ای از آن برشمرد و افزود: دین اسلام اصول و موازین مشخصی دارد که هر فرد ابتدا باید آنها را بشناسد و سپس وارد آن شود، بنابراین افراد مسلمان و غیر مسلمان هیچ عذری برای ایراد خدشه بر تعالیم آسمانی اسلام ندارند.

 

استاد حوزه و دانشگاه قرآن کریم را بهترین الگوی تربیتی و راهنمای سعادت بشر دانست و تصریح کرد: قرآن کریم به این حقیقت تصریح دارد و تأکید می کند اگر کسی الگو و روشی بهتر از آن دارد عرضه کند، بنابراین بهتر است افراد و جوامعی که برای مقابله با این تفکر الهی بسیج شده اند با واقع بینی حقایق آن را درک کنند./939/ت302/ح

ارسال نظرات