موضوع ولایت فقیه در قانون اساسی بررسی شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، بشیر معتمدی مسؤول روابط فرهنگی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در نشست تطبیق علوم انسانی با نیازهای جامعه با موضوع ولایت فقیه در قانون اساسی که عصر سه شنبه در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد با بیان اینکه ایده این نشست ها به این دلیل بود که می دانیم نتایج تحقیقات علوم انسانی در سطح عموم دیده نمیشود، گفت: مقالات مهم و کاربردی در حد جلسه پایان نامه خواهند ماند، این گونه مقالات در کتاب خانه ها انبار می شود، تصمیم گرفته شد نتایج تحقیقاتی که با نیازهای جامعه ارتباط بیشتری دارند در چنین جلساتی عنوان شود.
وی افزود: امکان ارائه دوباره این مقالات می تواند کمک بسزایی داشته باشد و نتیجه تحقیق محققان دوباره مطرح شود، در معاونت فرهنگی شورایی تشکیل شد و پایان نامه های مرتبط با نیازهای مردم انتخاب شد.
معتمدی خاطرنشان کرد: موضوع اقتصاد دانشگاه و کارآفرینی در اسفند ماه سال گذشته در چنین جلسهای مطرح شد، در این جلسه موضوع ولایت فقیه در قانون اساسی از سوی آقای مرودشتی ارائه می شود، به دلیل نزدیکی به سالروز تصویب قانون اساسی موضوع ولایت فقیه که از ارکان اصلی قانون اساسی است را مبارک می دانیم./811/203/ب1