ضعف اجرایی نمایشگاه قرآن با وجود هزینههای بالا
فرحناز ظرینفر مدیر مسؤول فرهنگسرای تسنیم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه فرهنگسرای تسنیم نخستین فرهنگسرای غیر دولتی کشور است اظهار داشت: این فرهنگسرا در فردیس کرج واقع شده و حوزه فعالیت خود را با شعار "خانواده رحمانی در جامعه جهانی" و همچنین برای رسیدن به تسنیم بهشت با شعار "تا تسنیم با تسنیم" را سرلوحه خود قرار داده است.
وی ادامه داد: ما در این زمینه یک قطار مجازی را ترسیم کردهایم که در آن 9 واگن طراحی شده تا بتوانیم به پای امام عصر(عج) که هزاران سال از ما دور است برسیم، این 9 واگن از سن شیرخوارگی تا ازدواج را در آن تعبیه کردهایم.
مدیر مسؤول فرهنگسرای تسنیم با بیان اینکه واگن اول ما شیرخوارگان را در بر میکیرد خاطرنشان کرد: در این بخش ما آموزش قرآن از سن شش ماهگی را داریم که به صورت نمایش روخوانی برای نوزاد است، در مرحله بعد یعنی واگن دوم به سراغ کودکان 3 تا 5 میرویم که در بدو ورود به مهد کودک هستند، این گروه از کودکان به آموزش انجام کار تحقیقاتی قرآن و عترت و چگونگی استفاده از کتب آسمانی برای خوب یا بد شدن حال مشغول هستند.
وی گفت: در واگن سوم با بچههای پیش دبستانی روبرو هستیم که به آنها چگونگی ارتباط با خدا در کنار بازیهای گروهی آموزش داده میشود، در ادامه سراغ واگن چهارم تربیتی میرویم که با نوجوانان سروکار دارد، در این رده سنی کارگاههای تربیتی مادر و نوجوانان را در نظر گرفتهایم.
ظرینفر با اشاره به واگن پنجم تربیتی که اختصاص دارد به جامعه جهانی علیین ابراز داشت: این رتبه مربوط به جوانان 20 سال به بالا و زوج های جوان است، در اینجا دوره تبیینی الماسهای خوشبختی، سنجش زدایی، ارتباطات، هدف سازی علمی و زمینی و هدف یابی معنوی و آسمانی را خواهیم داشت.
وی در ادامه افزود: در واگن ششم ما با واحد قرآن و عترت مواجه میشویم که در آن به برگزاری کلاسهای تفسیر و حفظ میپردازند، در واگن هفتم به سراغ واحد فرهنگی و هنری میرویم که در آن کارآفرینان نونهال به کارهای هنری میپردازتد و همچنین برگزاری 7 مراسم خیابانی منتصب به امام عصر(عج) را داریم.
مدیر مسؤول فرهنگسرای تسنیم با بیان اینکه در واگن هشتم به مشاوره خوشبختی تسنیم میپردازند تصریح کرد: در این بخش ما همچنین به صور مثالی، مزاجی و صور فلکی نیز میپردازیم، در واگن نهم و پایانی مربیانی با سن 15 سال یرای کودکان کار تربیتی میکنند.
ظرینفر با اشاره به اینکه چه چیزی حال ما را خوب یا بد میکند یادآور شد: اگر همه خوبیها در یک اتاق در بسته جمع شده باشد کلید آن در دست صاحب عصر امام زمان(عج) میباشد و اما اگر همه بدیها در اتاق در بسته دیگری قرار گیرد کلید آن در دست سارق زمان یا همان شیطان است، در این راستا میتوان تعبیر درجات را در مقابل درکات به کار برد.
وی افزود: در زمینه ولنگاری فرهنگی میتوان گفت اگر عشق الهی قلبهای بانوان ما را پر کند یعنی قلب تپنده جامعه را که در قلب زن میتپد آسمانی و ملکوتی بتپد خودش، خانواده و جامعهاش را به اعلا علیین میبرد، در همین راستا اگر قلب زنی نفسانی، حیوانی و زمینی بتپد خودش، خانواده و جامعه را به پایینترین مرتبه جهم میبرد.
مدیر مسؤول فرهنگسرای تسنیم با بیان اینکه مردها مذکرند و هماگونه که مشخص است باید به آنها تذکر داده شود تاکید داشت: در اصل باید به مردها گفت چه کنند، کجا بروند و چگونه رفتار نمایند و این نشانگر آن است که زنان نقش هدایت و ایمان جامعه را برعهده دارند.
وی در پایان با اشاره به اینکه در نمایشگاه قرآن ضعفهایی وجود دارد اظهار داشت: با توجه به هزینههای سرسام آوری که شده میتوانستند بهتر عمل کنند و به جای برگزاری نمایشگاه با این کیفیت بودجه را صرف موسسات قرآنی کرده تا آنها نیز بتوانند در سراسر ایران تمام نوجوانان و نونهلان را به صورت اجباری و بخشنامه به آموزش و پرورش تحت تربیت دینی و قرآنی آموزش قرار دهند./203/816/ب1