۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۸
کد خبر: ۴۳۹۰۰۲
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان:

آیت الله بروجردی به شیعه جان و به فقه آبرو بخشید

استاد حوزه علمیه با بیان این که دیگر نباید منتظر بود که زمان بروجردی تحویل دهد، گفت: گاهی برخی می گویند چرا همانند آیت الله بروجردی در میان روحانیان وجود ندارد، من به آن ها می گویم اگر مردم آن روز را بیاورند خداوند نیزهمانند بروجردی به ملت می دهد از این رو شایستگی جامعه و لیاقت ملت لازم است.
حجت االسلام والمسلمین انصاریان حجت الاسلام والمسلمین انصاریان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان استاد حوزه علمیه سه شنبه شب در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت آیت الله بروجردی که با حضور مراجع و علما در مسجد اعظم قم برگزار شد، گفت: قرآن کریم محصول دانش و حکمت بی نهایت خداوند بوده و روایات اهل بیت(ع) نیز محصول همان علم و حکمت است.

 

وی افزود: سراسر قرآن کریم و روایات هدایت است، قرآن و روایات مبین حقایق عالی عالم هستی هستند؛ امام صادق(ع) به برید یکی ازیاران خود می فرماید اگر عبادت کننده خالص و درستکار دیدی به او بشارت بهشت بده و خودت نیز اهل بهشت هستی، امام به آینده عمر او اطمینان صددرصد داشت  که او در بلاها و مشکلات از مدار دین و ولایت اهل بیت خارج نمی شود.

 

استاد حوزه علمیه با اشاره به مفهوم معروف در لغت اظهار داشت: معروف در لغت به معنای کار خوب، مفید و عدالت است، معروف جامع همه ارزش ها به شمار می رود؛ خداوند می فرماید ارزش ها هدیه من به بندگان مؤمن است خداوند به اندازه ای به مؤمن لطف دارد که ارزش ها را به او هدیه می دهد.

 

وی ادامه داد: خداوند می فرماید ار بنده مؤمن هدیه من را بپذیرد سبب قبولی و پذیرفتن آن رحمت من است اما اگر کسی این هدیه را نپذیرفت عاملش گناهی است که انجام داده از این رو محرومیت  از خود انسان است و خداوند متعال اهل محروم کردن نیست.

 

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با بین این که خود انسان سبب محرومیت از دریافت ارزش های الهی می شود، ابراز داشت: خداوند در قرآن می فرماید تمام خوبی ها از من بوده و تمامی ضررها، شرها و خسارت ها از خود انسان است؛ خداوند درها را برای انسان باز گذاشته و حتی دری را برای گناهان به نام توبه قرار داده است.

 

وی عنوان کرد: آیت الله العظمی بروجردی از سن کودکی مؤمن و لایق هدیه خداوند بوده است، ایشان مؤمن بوده که خداوند در کودکی و نوجوانی لیاقت دیده که ارزش ها را به او هدیه کند، آیت الله بروجردی انصاف، عدالت، خوبی ها، علم، فقه، رشد عقلی، عبادت ، خلوص، صفت و پاکی را به عنوان ارزش ها از خداوند قبول کرد چون مؤمن واقعی بود.

 

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: مانعی بین آیت الله العظمی بروجردی و پروردگار وجود نداشت چون مانع گناه و معصیت است، از این جا معلوم می شود که ایشان از ابتدای نوجوانی تا زمانی که به رحمت الهی پیوستند اهل گناه نبودند؛ آیت الله بروجردی ارزش را گرفت، در خودش رشد داد و به جهان اسلام منتقل کرد.

 

وی اضافه کرد: ایشان به شیعه جان و به فقه آبرو داد، آیت الله العظمی بروجردی در عبادت و بندگی واقعا نمونه بود، خادم ایشان نقل می کرد زمانی که آیت الله العمی بروجردی نمی رسید به مسجد برود در اتاقی دربسته اقامه و ساعتی اقامه نماز می کرد به گونه ای که پس از نماز ایشان باید  پیراهن خود را به دلیل خیسی اشک عوض می کرد، آیت الله بروجردی تکلیفی نماز نمی خواند بلکه نماز وصلی بود.

 

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان این که دیگر نباید منتظر بود که زمان بروجردی تحویل دهد، گفت: گاهی برخی می گویند چرا همانند آیت الله بروجردی در میان روحانیان وجود ندارد، من به آن ها می گویم اگر مردم آن روز را بیاورند خداوند نیزهمانند بروجردی به ملت می دهد از این رو شایستگی جامعه و لیاقت ملت لازم است.

 

وی افزود: طلاب جوان باید یک دور شرح حال این مرد الهی را بخوانند و سعی کنند که 30 سال دیگر بروجردی ها برای مملکت ایجاد شود، حوزه های شیعه نباید از ساختن مثل آیت الله العظمی بروجردی عقب بمانند؛ بروجردی با خدا زندگی می کرد نه موبایل و زر و زیور؛ دنیای او با اهل بیت(ع) بود نه با بیگانگان از خدا./1323/پ202/ج

ارسال نظرات