فاجعه منا ننگ بزرگی بر پیشانی آل سعود است

به گزارش خبرگزاری رسا از زنجان، حجت الاسلام والمسلمین علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، در مراسم نخستین سالگرد شهدای فاجعه منا در زنجان افزود: درایت مقام معظم رهبری در این موضوع باعث شد تا آل سعود در برخورد خود با کشور ایران تجدید نظر اساسی داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین خاتمی ابراز کرد: حاکمان عربستان با پول های کثیف خود دولتمردان سایر کشورهای حادثه دیده را ساکت کرده و نگذاشتند تا صدای اعتراض حاجیان مظلوم به مجامع بین المللی برسد.
امام جمعه زنجان با تأکید بر لزوم تبیین ابعاد مختلف این فاجعه در سطح جامعه، گفت: آگاه کردن مردم ایران و سایر ملل مختلف دنیا به خصوص کشورهای مسلمان جهان منجر به نمایان شدن چهره خبیث آل سعود و حامیان غربی آن نزد مردم خواهد شد.
وی آل سعود را طبق اسناد معتبر تاریخی یهودی دانست و افزود: در آیین وهابیت علاوه بر اهل تشیع، مسلمانان شافعی و حنبلی نیز کافر محسوب می شوند.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان با تأکید بر همدلی کشورهای مسلمان، خاطرنشان کرد: کشورهای اسلامی مانند ایران، ترکیه، اندونزی، مالزی و مصر با همکاری گسترده و همفکری بزرگان می توانند مدیریت حج ابراهیمی را به دست گرفته و مانع بی تدبیری های آل سعود شوند.
روز پنجشنبه سالگرد 400 شهید حج ابراهیمی سال 66 هجری شمسی در کشور عربستان بوده و همچنین نخستین سالگرد شهادت بیش از هشت هزار نفر از حاجیان مسلمان جهان در فاجعه منا در شهر مکه است./998/102/ب2