۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰
کد خبر: ۴۵۰۸۵۹
امام جمعه موقت اصفهان:

نهج البلاغه سند حقانیت شیعه است

حجت الاسلام والمسلمین میردامادی نهج البلاغه را کتابی آسمانی معرفی کرد و گفت: اگر هیچ دلیلی برای اثبات شیعه نداشته باشیم، حکمتها و خطبه های بی نظیر امیرمؤمنان(ع) در نهج البلاغه بالاترین سند حقانیت تشیع است.
حجت الاسلام سید مجتبی میردامادی امام جمعه موقت اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمين سيد مجتبی ميردامادی شب گذشته در مسجد الغفور خيابان سروش، نهج البلاغه را کتابی آسمانی معرفی کرد و گفت: اگر هیچ دلیلی برای اثبات شیعه نداشته باشیم، حکمتها و خطبه های بی نظیر امیرمؤمنان(ع) در نهج البلاغه بالاترین سند حقانیت تشیع است.

وی به یادگارهای دیگری از ائمه(ع) اشاره کرد و ادامه داد: یکی دیگر از یادگارهای دیگری که از ائمه(ع) برای ما شیعه ها باقی مانده است، زیارت شریف جامعه کبیره است، زیارت بی نظیری که می تواند عاملی مؤثر برای برطرف شدن مشکلات باشد، سعی کنید در عبارات زیبای این زیارت تفکر و تأمل داشته باشید تا وجود اهل بیت(ع) را بیشتر بشناسید.

حجت الاسلام والمسلمین میردامادی به توصیه های امام عصر(عج) به سید رشتی اشاره کرد و اظهار داشت: زمانی که سید رشتی امام زمان(عج) را ملاقات کردند، امام زمان(عج) به ایشان فرمود، زمانی که با مشکلات حادی رو به رو شدید، با خواندن نماز شب، خواندن زیارت عاشورا و زیارت جامعه کبیره به خداوند متمسک شوید تا بدین واسطه مشکلات شما برطرف شود.

وی ادامه داد: عظمتی که برخی از ادعیه ها و زیارات دارند بسیار بالا است ولی متأسفانه بیشتر مردم زمانی که با مشکلات رو به رو می شوند سفره شکم را پهن می کنند، خوب است که انسان برای برطرف شدن مشکلات نذری بدهد ولی عمل به دستورات امام عصر(عج) راه گشاتر است.

استاد اخلاق حوزه علمیه در ادامه با توجه به روایتی از امیرمؤمنان(ع) که می فرمایند، سزاوار نیست که بندگان خداوند به دو چیز اطمینان کنند، اول سلامتی و دوم ثروت، تبیین کرد: سلامتی و ثروت دو سرمایه ای است که در معرض خطر قرار دارند، به خاطر همین انسان نباید خودش را به داشتن این دو سرمایه دلخوش کند.

وی به مرگهای ناگهانی اشاره کرد و افزود: بارها و بارها دیده ایم که افرادی صبح کاملاً سالم بودند ولی ظهر خبر فوت آنها در همه جا پخش شده است، فرد با آزمایشهای مختلف از سلامت کامل بدنش با خبر می شود ولی به یکباره با یک ایست قلبی از دنیا می رود، زمانی که حضرت عزرائیل(ع) مأمور گرفتن جان کسی شد، کاری ندارد او سالم است یا مریض است.

حجت الاسلام والمسلمین میردامادی ادامه داد: انسان هیچ گاه نباید به سلامتی خودش وثوق کند، اگر سالم هستیم باید شاکر خداوند باشیم، البته نعمت سلامتی و امنیت جزء نعمتهایی است که انسان تا آنها را از دست ندهد، قدر آن را نمی داند، الآن شما به کشورهای همسایه سفر کنید، در کشورهایی مثل، سوریه، عراق، افغانستان، ترکیه و پاکستان وقتی انسان صبح از خانه بیرون می آید معلوم نیست که شب دوباره به خانه اش بازگردد، به یکباره یک عملیات انتحاری انجام می شود و فرد تروریست کاری ندارد که فرد گناهکار است یا بی گناه است، همه افرادی که در محیط او قرار دارند را می کشد.

امام جمعه موقت اصفهان به بیماریهای صعب العلاجی که متأسفانه برخی افراد به آن دچار می شوند اشاره کرد و گفت: بدن انسان از میلیاردها سلول تشکیل شده است که اگر کسی بخواهد این سلولها را شمارش کند و در هردقیقه 60 هزار سلول را بشمارد، باید 300 هزار سال عمر کند تا این شمارش به پایان برسد، اگر یکی از این سلولها بی نظم شود مثلاً بیش از حد رشد کند، تبدیل به یک سلول سرطانی می شود و اگر دیر به دادش برسیم حکومت بدن را در دست می گیرد و تا زمانی که انسان را نابود نکند دست بردار نیست.

استاد اخلاق حوزه علمیه با استناد به آیه «ذالک غدا»، بیان داشت: چه کسی می تواند بگوید تا چه زمانی عمر می کند، باید همین الآن به فکر جبران گذشته باشیم، کارهایتان را به فردا نیندازید شاید فردایی وجود نداشته باشد.

وی به دومین سرمایه ای که انسان نباید به آن اعتماد کند اشاره کرد و افزود: ثروت دومین چیزی است که انسان نباید به داشتن آن اعتماد کند، افرادی را دیده ام که روضه های آنچنانی می گرفتند و در مجالس بهترین غذاها را برای مردم آماده می کردند ولی بعد از چند سال به یکباره سر از زندان در می آوردند، وقتی از آنها سؤال پرسیده می شد که چرا به این وضعیت دچار شدید، می گفتند خودمان هم نمی دانیم.

حجت الاسلام والمسلمین میردامادی با بیان داستانی دیگر، توضیح داد: شاهد بودم که چند سال پیش یک نفر به یکباره وضعش بسیار خوب شد و یک زمین 1000 متری کنار یک خیابان خرید و ساختمانی در آن زمین بنا کرد، برخی تعریف می کردند که تشریفات بسیار عجیبی در خانه اش به کار برده بود ولی بلافاصله بعد از پایان اثاث کشی منزلش در راه خانه در پیاده رو به زمین خورد و سرش به جدول اصابت کرد و از دنیا رفت.

امام جمعه موقت اصفهان اظهار کرد: امیرمؤمنان(ع) در حکمت 302 نهج البلاغه، می فرمایند «کسی که بیمار شده و گرفتار بلا است از کسی که سالم است به دعا محتاج تر نیست، یعنی به همان اندازه ای که برای شفای بیماران دعا می کنیم، باید برای حفظ سلامتی افراد سالم دعا کنیم.

استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان داستانی حکمت آمیز از رفتار امام رضا(ع) در زمانی که با اصحابشان به عیادت یک مریض رفته بودند و ایشان با دیدن برادر سالم که به شدت به خاطر بیماری برادر مریضش گریه می کرد، تبسمی کردند، ادامه داد: وقتی اصحاب دلیل این تبسم را از امام پرسیدند، ایشان فرمودند، برادر سالم زودتر از برادر بیمار از دنیا خواهد رفت، پس ما باید به خاطر داشتن سلامتی شکرگزار خداوند باشیم و خودمان را به پروردگار عالم بسپاریم./867/201/ب2

ارسال نظرات