روند توسعه مدارس علمیه آذربایجانشرقی ادامه دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین علی انتظاری، مدیر حوزههای علمیه آذربایجان شرقی امروز در نشست هماهنگی تبلیغ و روحانیت آذربایجانشرقی که در سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: هم اکنون 40 مدرسه علمیه خواهران و برادران در استان فعال است.
وی با بیان اینکه درخواستهای متعددی برای تأسیس و احداث مدارس علمیه در شهرهای مختلف استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه استان از لحاظ استقبال طلاب بعد از تهران و قم رتبه سوم کشوری را در اختیار دارند، اما به دلیل کمبود ظرفیت آموزشی از پذیرش تمامی علاقهمندان به تحصیل در حوزه معذوریم.
امام جمعه جلفا با تأکید بر اینکه روند توسعه مدارس علمیه آذربایجانشرقی طی سالهای اخیر شدت گرفته و این روند تداوم خواهد داشت، افزود: هم اکنون بیش از 5 هزار طلبه خواهر و برادر در استان تحصیل می کنند که امیدواریم با اتمام تمامی فازهای حوزه علمیه جامع ثامن الحجج تعداد طلاب استان افزایش چشمگیری داشت باشد.
حجت الاسلام والمسلمین انتظاری با بیان اینکه طبق برنامهریزیهای بعمل آمده قرار است تا سال 1404 تعداد طلاب استان به بیش از 10 هزار نفر برسد، گفت: امسال ۸۵۰ نفر قبولی در آزمون ورودی حوزه های علمیه داشتیم که بعد از طی مراحل گزینش تنها توانستیم ۳۸۵ نفر را پذیرش کنیم.
مدیر حوزههای علمیه آذربایجان شرقی با اشاره به محدودیت ها و مشکلات حوزه های علمیه استان گفت: به دلیل مشکل اسکان طلاب، پذیرش در حوزههای علمیه استان با مشکل مواجه است و نمی توان بیش از این تعداد پذیرش کرد، در این راستا نیازمند حمایت خیرین در احداث مدارس علمیه جدید هستیم.
وی با بیان اینکه حوزه تلاش دارد در تربیت طلاب فاضل، مهذب و متقی به رسالت خطیر خود عمل کند، تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به ظرفیت سازی و مجهز کردن حوزههای علمیه به طلبهها با علم و با تعهد، پذیرش طلاب با چارچوب و گزینش های خاصی صورت میگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین انتظاری در پایان با تأکید بر ساماندهی در حوزه تبلیغ و اعزام مبلغان در استان اظهار داشت: همگرایی و واگذاری اعزام مبلغ به سازمان تبلیغات اسلامی میتواند باعث همگرایی، هماهنگی و ساماندهی این مسأله شود./935/202/ب3