۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۴۷۰۶۷۰
نماینده ولی فقیه در سپاه قدس:

حصر خانگی رأفت نظام با سران فتنه است

نماینده ولی فقیه در سپاه قدس گفت: در عصر انقلاب اسلامی تمام حرکات برای حقیقت بود و امام راحل تمام تلاش خود را به کار گرفت تا نظام دینی را براساس اسلام و قرآن و سیره پیامبر بنا نهد اما در این راه اتفاقاتی رخ داد و مشکلاتی پیش آمد که به ایام الله معروف شدند که از این میان به 13 آبان، 22 بهمن و 15 خرداد می توان اشاره داشت.
حجت الاسلام شیرازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، حجت الاسلام علی شیرازی، نماینده ولی فقیه در سپاه قدس امروز در مسجد جامع شهر ایلام با گرامیداشت ایام الله 9 دی، اظهار داشت: خداوند نتیجه رهایی از ظلمت و تاریکی و قرارگرفتن در راه الهی را به ایام الله نامیده و بر زدنده نگهداشتن این ایام الله تأکید دارد.

وی به حرکت اسلامی انقلاب و موانع پیش روی آن اشاره و اظهار کرد: در عصر انقلاب اسلامی تمام حرکات برای حقیقت بود و امام راحل تمام تلاش خود را به کار گرفت تا نظام دینی را براساس اسلام و قرآن و سیره پیامبر بنا نهد اما در این راه اتفاقاتی رخ داد و مشکلاتی پیش آمد که به ایام الله معروف شدند که از این میان به 13 آبان، 22 بهمن و 15 خرداد می توان اشاره داشت.

نماینده ولی فقیه در سپاه قدس 9 دی را یکی از این ایام مهم عنوان و اظهار کرد: مقام معظم رهبری در 19 دی 88 ، این روز مهم و انقلابی به ایام الله نامگذاری کرد و فرمودند این روز در تاریخ انقلاب ماندگار شد.

حجت الاسلام شیرازی در ادامه به فتنه های ایجاد شده در راه انقلاب اشاره و بیان داشت: در راه اعتلای نظام و انقلاب فتنه های عظیمی همچون غائله 78 و فتنه 88 رخ داد که در آن اساس نظام نشانه رفته بود و دشمنان برای براندازی آن نقشه ها کشیده بودندکه الحمدالله هربار با روشنگری هایرهبر معظم و انقلاب و شور انقلابی مردم چشم فتنه و فتنه گران را کور کرد.

وی شکست این فتنه ها را متوجه خواص دانست و اظهار داشت: برخی خواص داخلی با همراهی دشمنان نظام سلطه برای براندازی نظام برنامه ریزی کرده بودند که با حضور مردم این فتنه گران و خواص مردود این حوادث بودند و حصر خانگی که برای این دشمنان انقلاب و خواص نظام در نظر گرفته شده لطف اسلام نظام به آنها بوده و در واقع مماشات با این افراد است.

نماینده ولی فقیه در سپاه قدس در پایان عنوان کرد: با روحیه انقلابی مردم ایران، دشمنان نمی توانند به کشور ضربه بزنند./879/202/ب2

ارسال نظرات