۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۱
کد خبر: ۴۸۹۹۴۱
امام جمعه موقت ساری:

تقویت وحدت در جامعه اسلامی موجب عزت کشور می شود

امام جمعه موقت ساری تقویت وحدت در جامعه اسلامی را موجب عزت بخشی به کشور دانست و گفت: افرادی که در ایام انتخابات فعالیت می کنند، نسبت به اظهارنظرها و تحلیل‌ها مراقبت‌های لازم را به خرج دهند.
امام جمعه موقت ساری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت‌الاسلام یوسف‌ یوسف‌پور در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ساری با اشاره به اینکه رعایت تقوای الهی موجب سیر و سلوک معنوی می شود، گفت: ماه رجب فرصتی محترم برای پاسداشت نعمات خداوند و رسیدن به حی لا یموت است و بهره بردن از ماه های رجب، شعبان و رمضان انسان را به عرش می رساند.

وی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم(ص) بر فضیلت ماه رجب تأکید بسیاری داشتند، گفت: ماه رجب ماه دعا، استغفار و اعتکاف است و در این ماه درهای رحمت الهی گشوده است و کمک به اجرای برنامه های معنوی اعتکاف در جای جای میهن اسلامی سبب خیران زیادی می شود.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به در پیش بودن ایام البیض گفت: ترویج سنت معنوی اعتکاف در جامعه  موجب می شود این فرهنگ معنوی و دینی بین جوانان رایج شود و از بوجود آمدن فساد در جامعه جلوگیری شود.

وی با اشاره به حمله ناجوانمردانه آمریکا به پایگاه هوایی سوریه و اعلام حمایت برخی کشورهای مزدور، گفت: اگر این تجاوز ادامه داشته باشد، منطقه دچار مشکلات جدی می‎شود و کشورهایی همچون عربستان که مایه ننگ خاور میانه است امروز از تجاوز به خاک و قلمرو دیگران دفاع میکنند ، اما به زودی دچار سقوط و فروپاشی خواهند شد.

حجت الاسلام یوسف‌پور با تأکید بر اینکه اقدام آمریکایی ها تجاوز آشکار به قلمرو حاکمیت یک کشور است ، افزود: جامعه بین‌الملل بایستی نسبت به این اقدام واکنش جدی نشان دهد و در برابر زیاده خواهی های این متجاوزین سکوت نکنند.

وی با اشاره به اینکه تقویت وحدت در جامعه اسلامی ایران موجب عزت بخشی به ایران اسلامی می شود، گفت : افرادی که در ایام انتخابات فعالیت میکنند ، نسبت به اظهارنظرها و تحلیل‌ها مراقبت‌های لازم را به خرج دهند تا خدایی نکرده بازیچه دشمنان نشویم و دشمن از برخی غفلت های ما سوء استفاده نکند.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به در پیش بودن روز فناوری هسته ای، بیان کرد: مردم ایران با تلاش های شبانه روزی جوانان مؤمن و انقلابی ایران اسلامی امروز به عنوان یک ابرقدرت هسته ای در جامعه جهانی مطرح شدند.

حجت الاسلام یوسف‌پور با بیان اینکه استفاده از جوانان در امور مهم کشور موجب ترقی و رشد آن میشود ، اضافه کرد: همواره باید از نیروهای متخصص و جوانان در همه صحنه‌ها استفاده کنیم، جوانانی که در میدان‌های مختلف عزتمند ظاهر شدند و نشان دادند که برای رفع مشکلات اساسی کشور بایسیت از جوانان بهره گرفت.

این مسؤول با اشاره به توصیه های امیرمؤمنان(ع) در رابطه با اجرای عدالت در جامعه، گفت: مشکلاتی که در جامعه وجود دارد با نگاهی کوتاه به برخورد حضرت علی (ع) به موالیان حکومت خود برطرف خواهد شد و  متولیان کشور برای رفع مشکلات باید از این دستورالعمل حکومت‌داری استفاده کنند./950/201/ب2

ارسال نظرات