۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۳
کد خبر: ۴۹۷۶۸۷
آیت الله مهدوی:

آلوده بودن به گناه، اثر استغفار را کم می کند

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که استغفار کردن شرایطی دارد و نباید لقلقه لسان باشد، گفت: آلوده بودن به گناه، اثر استغفار را کم می کند.
آیت الله مهدوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در جلسه اخلاق بعد از ظهر امروز که در مرکز هلال احمر اصفهان برگزار شد، گفت: آلوده بودن به گناه، اثر استغفار را کم می کند.

وی در ابتدا با مروری بر مبحث جلسات گذشته که راجع به تأثیر استغفار در رسیدن به عصمت بود، افزود: استغفار نتایج بسیار زیادی دارد که یکی از نتایج اصلی آن پاک شدن گناهان و نزول رحمت های خداوند است؛ شخصی به امیر مؤمنان(ع) مراجعه کرد و عرضه داشت، در مضیقه مالی قرار گرفته ام و عیال زیادی هم دارم، امیر مؤمنان(ع) به او فرمودند، بر تو باد بر استغفار کردن و آیات سوره نوح که می فرماید«فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کَانَ غَفَّارًا یُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَیْکُمْ مِدْرَارًا وَیُمْدِدْکُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِینَ وَیَجْعَلْ لَکُمْ جَنَّاتٍ وَیَجْعَلْ لَکُمْ أَنْهَارًا» را تلاوت کردند.

آیت الله مهدوی ادامه داد: آن شخص عرب بعد از مدتی به حضرت علی(ع) مراجعه می کند و عرضه می دارد، بسیار استغفار کردم ولی گشایش و فرجی در کارم حاصل نشد، امیر مؤمنان(ع) می فرمایند، برای ایجاد گشایش نیتت را خالص کن و مطیع امر پروردگار باش و سپس با خواندن این دعا با این مضمون، اَللّهُمَّ اِنِّی اَستَغفِرُکَ مِن کُلِّ ذَنبی قَوِیَ عَلی بَدَنی بِهِ عافِیَتِکَ وَ صَلِّ عَلی خِیَرَتِکَ مِن خَلقِکَ مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ وَ آلِهِ الطّاهِرِینَ وَ فَرِّج عَنِّی، از خداوند طلب استغفار کن؛ آن شخص عرب به توصیه های امیرالمؤمنین(ع) عمل می کند و بعد از مدتی گشایش در مالش حاصل می شود و ثروتمند می شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که استغفار کردن شرایطی دارد و نباید لقلقه لسان باشد، اذعان کرد: استغفار شرایطی دارد که مراعات کردن شرایطش سبب تحصیل نتیجه می شود؛ استغفار کننده ای که حواسش نیست به چه فعلی مشغول است، منتظر نتیجه نباشد.

امام جمعه موقت اصفهان با توجه به توصیه های امیر مؤمنان(ع) به آن شخص عرب، تشریح کرد: استغفار کردن باید با نیت خالص برای خداوند انجام بگیرد، به همین سبب توصیه شده است که در دلِ سحر که اطمینان به خلوص هست، استغفار کنیم.

استاد اخلاق حوزه علمیه ادامه داد: شخصی که واجبی را ترک می کند یا حرامی را مرتکب می شود، اگر استغفار کند، اثر استغفارش کم می شود.

وی در پایان با اشاره به این عبارت از دعایی که امیر مؤمنان(ع) به شخص عرب آموزش دادند «...صَلِّ عَلی خِیَرَتِکَ مِن خَلقِکَ مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ وَ آلِهِ الطّاهِرِینَ»، تصریح کرد: صلوات سبب برطرف شدن حجاب ها می شود به همین سبب اهل بیت(ع) توصیه کرده اند بلافاصله بعد از تمام شدن دعا و یا قبل از این که دعایی را بخوانیم، صلوات بفرستیم./202/867/ب1

ارسال نظرات