ناخالصیهای اعتقادی و عملی مانع رسیدن به مقام صدق است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری، رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد، شب گذشته در جلسه تفسیر صحیفه سجادیه که در مؤسسه فرهنگی سرچشمه برگزار شد، گفت: انسان در مراتب ایمان زمانی که به عالیترین درجه خلوص و صداقت دست مییابد و حقیقت ایمان در قلب او مستقر میشود میتواند با حقایق عالم ارتباط کرده و محبوب آسمان و زمین شود.
وی افزود: قلب مومن مورد اقبال عالم هستی است به همین سبب محبوب آسمان و زمین میشود.
حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه درجه و مراتب ایمان بسته به میزان صدق و خلوص انسان دارد، ابراز کرد: خلوص انسان به هر میزان بالا باشد به همان مقدار نیز مقرب درگاه الهی میشود و ناخالصیهای وجودش نابود و در موقعیت رسیدن به حیات طیبه قرار میگیرد.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد در ادامه با اشاره به اینکه خباثت ثمره شرک نظری و عملی انسان است، بیان داشت: ایمان با نابودی شرک نظری و عملی کسب میشود، فهم و جهان بینی توحیدی نظری و عمل به اموری که در زمره ایمان قرار دارد درجه خلوص و ایمان را در وجود انسان افزایش میدهد.
وی درخصوص اینکه عمل صالح انسان را به مقام ایمان میرساند، گفت: انسان با پرورش اعتقاد طیب میتواند عمل صالح انجام دهد و به مقام صدق دست یابد، مقام صدق نتیجه مجاهدتهای همه جانبه انسان مومن نسبت به پاکسازی وجودش از شرک است.
حجت الاسلام حاج علی اکبری ادامه داد: انسان به هر میزان صدقش افزایش یابد نفوذ ناپذیر میشود و به مقامی میرسد که خداوند خریدارش میشود و حیات طیبه را به او عطا میکند.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد شوق شهادت را از مهمترین شاخصهها در سنجش ایمان بیان کرد و گفت: اگر کسی بخواهد ایمان خود و دیگران را ارزیابی کند باید ببیند به چه میزان انتظار و شوق شهادت دارد زیرا انسان اگر به مقام توحید دست یابد برای ملاقات خداوند بی قرار شده و لحظه شماری میکند.
وی با بیان اینکه ناخالصیهای اعتقادی و عملی مانع رسیدن به مقام صدق است، عنوان کرد: متاسفانه امروز فضای جامعه به گونهای است که جمع عوام و خواص در غفلت گرایی از یکدیگر سبقت میگیرند. اقدام کسانی که به عنوان عصاره ملت برای سلفی گرفتن در نوبت قرار میگیرند نشان از آلودگی و عدم اخلاص است.
حجت الاسلام حاج علی اکبری ادامه داد: شهادت شهید حججی نسیم غیب و معجزه الهی برای پاک کردن این آلودگی پیش آمده بود./813/پ۲۰۲/ب۱