رسیدن به جایگاه خلیفة اللهی با مراعات تقوای الهی به دست می آید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی میردامادی در سخنرانی سه شنبه شب که در مسجد الغفور خیابان سروش برگزار شد، گفت: هدایت خاص خداوند تنها مخصوص پرهیزکاران است.
وی در ادامه بررسی وجوب تقوای فطری در انسان افزود: امیر مؤمنان(ع) در خطبه ای راجع به تقوا می فرمایند، تقوا دوای بیماری های درون انسان است و سبب بینایی دل انسان می شود، تقوا شفای آلام جسمی است و بیماری های چشم انسان را جلا می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی اذعان کرد: انسان متقی در رسیدن به سعادت راه هموارتری را نسبت به انسان های کم تقوا پیش رویش دارد چرا که سعادتمند شدن انسان در گرو برخوداری از هدایت خداوند است و بر اساس متون قرآنی و روایی هدایت تنها مخصوص پرهیزکاران است.
امام جمعه موقت اصفهان با بیان این که مراعات تقوا موجب تقرب به خداوند می شود، اظهار کرد: انسانی می تواند به صورت حقیقی متقرب به درگاه پروردگار شود که تقوای الهی را مراعات کند؛ تقرب به درگاه خداوند به معنای نزدیک شدن به منزلگاه خداوند نیست بلکه تقرب به معنای سنخیت است؛ انسان متقی با تقرب به درگاه پروردگار جایگاه خلیفة اللهی را به دست می آورد.
استاد اخلاق حوزه علمیه ادامه داد: تقوا سبب می شود از انسان کارهای خارق العاده سر بزند به همین دلیل است که برخی از انسان ها با مشاهده فضائل امیر مؤمنان(ع) ایشان را به عنوان خداوند می پذیرفتند، عقیده این افراد به طور قطع باطل است ولی دلیل این عقیده شاخصه های الهی امیر مؤمنان(ع) است.
وی با اشاره به آیه هشتم و نهم سوره نجم که می فرماید«ثُمَّ دَنَا فَتَدَلَّى فَکَانَ قَابَ قَوْسَیْنِ أَوْ أَدْنَى» اذعان کرد: عزیزترین و مقرب ترین موجود عالم پیامبر(ص) هستند که در معراج به جایگاهی رسیدند که هیچ انسانی قادر به حضور در آن جایگاه نبوده و نیست.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی خاطرنشان کرد: حضرت مسیح(ع) خطاب به حواریون فرموده اند، علم در آسمان نیست که بخواهید برای کسب آن به آسمان سفر کنید و در اعماق زمین نیست بلکه علم در سرشت و طبیعت شما است که اگر به اخلاق فرشتگان متخلق شوید این علم در شما نمایان خواهد شد.
امام جمعه موقت اصفهان در پایان ابراز کرد: انسان متقی از عنایات ویژه ای برخوردار می شود که یکی از آن عنایات برخورداری از حکمت است؛ افراد زیادی بوده اند که بدون داشتن سواد آنچنانی سرتاسر قلبشان پُر از حکمت بود و از کارهای بیهوده پرهیز می کردند./867/پ۲۰۲/ب۱