رشد کمی و کیفی حوزه علمیه سبب ارتقای امنیت اجتماعی میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام حسین کوثری، عضو شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی، امروز در نشست با طلاب و اساتید حوزه علمیه، با اشاره به تلاشهای علمی حوزه علمیه استان، خواستار تقویت زیرساختهای آموزشی و رفاهی برای طلاب شد.
وی با اشاره به کسب مقام نخست از سوی مدرسه علمیه آیتالله حکیم (ره) طی سالهای اخیر در استان، حضور طلاب و اساتید حوزه علمیه در عرصههای فرهنگی و اجتماعی را بسیار ارزشمند و اثرگذار در حوزه تقویت باورهای دینی و هنجارهای اجتماعی دانست.
حجتالاسلام کوثری خاطرنشان کرد: اگر حوزههای علمیه تقویت شود نتیجه آن ایجاد یک امنیت اجتماعی پایدار، کاهش آسیبهای اجتماعی و پروندههای قضایی خواهد بود.
وی با اشاره به قدمت بالای مدرسه علمیه آیتالله حکیم و فرسودگی بخش اعظمی از زیرساختهای آموزشی و رفاهی این مدرسه، از مسؤولان خواست برای بازسازی و توسعه آن برنامهریزی کنند.
عضو شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی، حوزههای علمیه را خاستگاه اولیه دینی و ارزشهای الهی دانست و با اشاره به استقلال حوزههای علمیه و عدم اتکای آنها به بودجههای دولتی، از خیران و واقفان خواست تا با تقویت مدارس علمیه و ایجاد صدقه جاریه به نشر معارف الهی و تقویت مبانی دینی کمک کنند.
وی حوزههای علمیه را مهد پرورش بزرگان و عالمان دینی خواند و رمز ماندگاری و پویایی نظام مقدس جمهوری اسلامی را رهبری یک عالم دینی و برخاسته از حجرههای طلبگی دانست.
حجتالاسلام کوثری اشاره به درایت و دوراندیشی امام راحل برای عدم وابستگی حوزههای علمیه به دولتها در اعصار مختلف، افزود: اگرچه حوزههای علمیه در طول تاریخ بهصورت فردی اداره میشدهاند؛ اما این به معنای سلب مسؤولیت از دستگاههای اجرایی و دولتی نیست و دولتمردان باید برای توسعه همهجانبه این مراکز مهم فرهنگی تلاش کنند.
وی کسب مقامات علمی و همچنین فعالیتهای مدرسه علمیه آیتالله حکیم در عرصههای مختلف را حاکی از ظرفیتهای خوب طلاب و اساتید برشمرد و گفت: باید تلاش شود تا کمبودهای موجود مرتفع شود.
عضو شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی همچنین تنظیم یک برنامهریزی میانمدت و بلندمدت برای ارتقای کمی و کیفی و همچنین ارتباط مستمر و مسؤولان حوزه و اجرایی را برای رشد همهجانبه مدرسه علمیه و همچنین استفاده از ظرفیت دستگاهها ضروری دانست./9314/پ۲۰۲/ب۲