۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۵۴۵۷۶۸
حجت الاسلام رهبر:

آمریکا و آل سعود در حال عقده‌گشایی هستند

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به حمایت‌های ترامپ و آل سعود از آشوب‌های کشور، گفت: عقده‌های شکست‌هایی که اینها در سوریه، عراق و یمن متحمل شده‌اند سبب شده تا دست به چنین اقداماتی بزنند.
حجت الاسلام رهبر

حجت الاسلام محمدتقی رهبر، امام جمه موقت اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، با بیان اینکه مطالبات مردمی بهانه‌ای شده است برای سوء استفاده افراد منحرف و فریب خورده برای اقداماتی خارج از شأن ملت شریف ایران، گفت: البته حساب آشوبگران از ملت جدا است و این کسانی که اقدام به آشوبگری می‌کنند از مردم نیستند بلکه از سوی سازمان‌های خارجی هدایت و رهبری می‌شوند.

حجت الاسلام رهبر با اشاره به حمایت‌های رییس جمهور آمریکا و آل سعود از آشوب‌های اخیر در کشور، خاطرنشان کرد: عقده‌های شکست‌هایی که اینها در سوریه و عراق و یمن متحمل شده‌اند باعث شده است تا دست به چنین اقداماتی بزنند و به زعم خودشان یک حرکتی انجام دهند که به ایران فشار بیاورند.

وی اقدامات آشوبگران در برابر ملت ایران و انقلاب اسلامی را مانند تلاش یک مگس برای متوقف کردن یک قطار در حال حرکت توصیف کرد و افزود: ملت ایران نشان داده‌اند در همه صحنه‌ها حضور به موقع دارند و در برابر آَشوب و فتنه خاموش نخواهند ماند.

امام جمعه موقت اصفهان با تأکید ضرورت توجه دولت و مجلس به حقوق ملت و قدردانی از زحمات ملت، تصریح کرد: الآن بحث بودجه کشور مطرح است، چه در شرایط کنونی چه در همه مواقع باید متوجه نیازها و معضلات و مشکلات زندگی مردم باشند و مباحثی نظیر بودجه را با دقت و درایت پیگیری کنند و تلاش کندن تا بودجه‌های کشور براساس رشد اقتصادی کشور و بهبود شرایط زندگی مردم باشد.

حجت الاسلام رهبر فراهم نبودن شرایط اشتغال به دلیل سیاست‌گذاری‌های غلط اقتصادی را یکی از مهمترین علل مشکلات اقتصادی جامعه برشمرد و اظهار کرد: یکی از مسائلی که موجب نارضایتی مردم است عدم برخورد با اختلاس‌گران و متخلفین اقتصادی است، مسؤولان حداقل یکبار نام چند نفر از مفسدین اقتصادی را در رسانه اعلام کنند و مجازات‌های آنها را به اطلاع مردم برسانند.

واگذاری مشاغل کشور به خارجی‌ها، خیانت است

وی با اشاره به سیره امام علی(ع) در معرفی و توبیخ مفسدین اقتصادی و حاکمان فاسد، خاطرنشان کرد: مجازات کردن مفسدین اقتصادی موضوعی است که باید مسؤولان به آن توجه داشته باشند. اکنون در رسانه‌ها اعلام شده است که قرار است برخی مشاغل کشور به خارجی‌ها سپرده شود، این کارها اگر اخبار آن صحیح باشد خیانت به ملت و کشور است.

امام جمعه موقت اصفهان با انتقاد از رشد گرانی اقلام مصرفی و کالاهای ضروری در کشور، تصریح کرد: دولت باید به جای گران کننده بودن تلاش کند هزینه‌های غیر ضروری خود نظیر همایش‌ها و شعاردهی‌ها را کم کند و با صرفه جویی در هزینه‌های خود به خدمت رسانی و حمایت از مردم به ویژه اقشار مستضعف جامعه بپردازد.

حجت الاسلام رهبر به وجود مشکلات و نارضایتی‌ها در لایه‌های مختلف جامعه اشاره کرد و گفت: خدمت به مردم اصل اولیه نظام مقدس اسلامی و کشور و دولت است، از طرفی باید با متخلفین و مفسدین برخورد کرد و مسائلی نظیر حقوق‌های نجومی را از بین برد و اجازه نداد این موضوعات باعث افزایش شکاف طبقاتی و ناامیدی و نارضایتی مردم شود./1304/پ203/ب1

ارسال نظرات