فریضه امر به معروف بر عهده قشر خاصی نیست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین عبدالمجید باقریبنابی، مدیر حوزه علمیه حضرت ولیعصر(عج) شهرستان بناب امروز در جلسه اخلاق طلاب این مرکز علوم دینی با اشاره به آیه ۷۱ سوره مبارکه توبه به تشریح صفات مؤمنان پرداخت و اظهار داشت: مؤمنان در هر شرایطی مطیع امر الهی هستند.
وی با بیان اینکه مطابق آیات الهی؛ امر به معروف و نهی از منکر، برپایی نماز، پرداخت زکات و اطاعت از خدا و رسولش از مهمترین صفات مؤمنان است، خاطرنشان کرد: مؤمن حقیقی آخرت خود را برای دنیای دیگران فدا نمی کند، اگر مطیع امر الهی باشید، مهم نیست دیگران چه فکری راجع به شما دارند.
حجت الاسلام والمسلمین باقریبنابی با بیان اینکه نماز نماد مسلمانی و حقیقت اسلام و ایمان است که از آن فریضه واجب الهی با عنوان ستون دین یاد می شود، گفت: اگر نمازی ادا می کنیم، مانع گرایش به گناهان نشود و محرکی برای خیر و نیکی نباشد، اثرگذار نیست و باید در اعمال خود تجدیدنظر کنیم.
وی ادامه داد: خداوند متعال در آیه ۷۱ سوره مبارکه توبه فریضه امر به معروف و نهی از منکر را قبل از همه صفات مؤمنان بیان کرده است؛ تا جامعه اصلاح شده و راه برای اطاعت از دیگر اوامر الهی فراهم شود، بنابر این باید گفت؛ امر به معروف و نهی از منکر ضامن اجرای احکام دینی در جوامع است.
مدیر حوزه علمیه حضرت ولیعصر(عج) بناب تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر از بالاترین فرایض و البته واجبی فراموش شده در جوامع اسلامی است، چراکه از دیدگاه مبانی دینی بیتفاوتی نسبت به خود، اطرافیان و جامعه به هیچ عنوان جایز نیست، همه در برابر یکدیگر مسؤول هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین باقریبنابی با بیان اینکه اگر امر به معروف و نهی از منکر به طور اصولی انجام گیرد؛ جامعه اصلاح شده و راه برای تعالی معنوی و بصیرتی بشریت هموار می شود، اظهار داشت: انجام این فریضه واجب الهی تنها بر عهده قشر خاصی از جامعه نیست، بلکه امری دینی بر عهده هر مسلمان می باشد./935/پ۲۰۳/ب۱